Zorba, a görög musical Békéscsabán a Jókai Színházban - Jegyek itt!

2022.04.20 kovacsad

Zorba, a görög musical Békéscsabán a Jókai Színházban - Jegyek itt!

Zorba, a görög musical Békéscsabán a Jókai Színházban - Jegyek itt!

Joseph Stein, John Kander és Fred Ebb musicaljét Radó Denise rendezi, aki elmondta, azért szereti ezt a darabot, mert nagyon jól adaptálta Nikosz Kazandszákisz regényét, megmaradt benne annak filozófiája, szellemisége: az élet igenlése.

"Az előadás végére a közönség is megismerheti majd, milyen a déli mentalitás, hogyan lehet kimutatni minden érzelmet, legyen az pozitív vagy negatív. A szereplőkön keresztül ők is megtapasztalhatják, miként fedezhetünk fel valami pozitívumot magunk körül" - fogalmazott Radó Denise.

A musical két különböző kultúrkörből érkező férfi összecsiszolódását, különös hónapjait mutatja be. A második világháború után Krétán Niko, az angol író megismerkedik Alexisz Zorbával, az életművész exvájárral. Közös kalandjaik során az író megtanulja, mi is az a pozitív gondolkodás, mit jelent, hogy mindig az élet napos oldalát kell nézni. -írja az MTI

A Zorba musical 2022 áprilisától látható Békéscsabán a Jókai Színházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A főbb szerepeket Katkó Ferenc, Czitor Attila, Liszi Melinda és Nagy Erika alakítják, mellettük fellépnek a Viharsarok Táncszínház művészei is. Húros Annamária díszletei és jelmezei egészen a 60-as, 70-es évekig repítik vissza a nézőket. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2022