Vadak ura musical a RAM Színházban! Jegyek itt!

2021.10.07 Kovács Gergely

Vadak ura musical a RAM Színházban! Jegyek itt!

A „Nikola Tesla – Végtelen Energia” alkotói a nagy klasszikus musicalek - Az Oroszlánkirály, A dzsungel könyve - értékteremtő hagyományait követve, látványos jelmezek, dinamikus dalok és koreográfiák, valamint élethű animációk segítségével mutatják be új, nagyszabású, egész estés, családi musicaljüket, Vadak Ura – The Covenant címmel.

A Vadak Ura musical történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak - ősi szertartás szerint - mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja - a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége - pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért. Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg kiemelte: “Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek - a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.” Az alkotók szándéka szerint, a Vadak Ura egy szeretnivaló, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete. A Tesla musicalben megszokott nagyívű, felejthetetlen, fülbemászó slágerek ebből az előadásból sem hiányozhatnak.

A Vadak Ura egy különleges, világszínvonalú musical show, magyar alkotók műhelyéből, melynek vizuális élményét 80nm tematikus térben megépített LED fal díszlet, látványos animációk és párját ritkító jelmezpark erősíti.

A mű alkotócsapata - Egressy Zoltán író, Müller Péter Sziámi dalszövegíró és dramaturg, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai - már számtalan alkalommal, sokuk utoljára a Nikola Tesla életét bemutatott nagyszabású musicalben, bizonyította tehetségét. A szenzációs musical ismét nagycsaládi szórakozást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt garantált feltöltődést ígér. Az alkotók bíznak benne, hogy a Covid hosszú bezártsága után, a Vadak Ura kortól függetlenül nyújt majd mindannyiunknak élményekben gazdag kikapcsolódást.

Egressy Zoltán író elmondta: “Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság - remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is.”

A TBG Production hitvallása, hogy produkcióival egyedi, különleges, felejthetetlen családi élményt kínáljongyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Céljuk egyedi, utaztatható, világminőségű előadások létrehozása magyar alkotók tollából. Fontosnak tartja a színvonalas, önfeledt szórakozást, amikor ünneplőbe öltözhet a lelkünk, a pozitív, életigenlő üzeneteket, amelyek feledtetik a problémákat.

Premier hétvége: 2021. október 15-17., a megújult RaM Színház nagytermem (Budapest, XIII. kerület Kárpát utca 23.).
 
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!
 
Az előadás stratégiai együttműködő partnere a Magyar Természettudományi Múzeum.
Az előadás szereplői:
Békefi Viktória – Azuka
Budai Márton Zoltán – Kafa,
Bódog Czeglédi Ákos – Kafa,
Bódog Falusi Mariann – Wanda
Fekete Kovács Veronika – Azuka, Mira
Fésűs Nelly – Wanda
Füredi Nikolett – Szerafina
Gábor Anita – Mira
György Rózsa Sándor – Balkó
Imre Sebastian – Kafa, Bódog
Janza Kata– Wanda
Kisfaludy Zsófi – Szerafina
Kósa Zsolt – Alfréd, Gusztáv
Kristóf Dániel – Kafa, Bódog
Kovács Áron – Hektor
Magyar Viktória – Azuka
Makrai Pál – Alfréd
Mikola Gergő – Balkó
Ódor Kristóf - Agyar
Papp Attila – Agyar
Patonai Zsolt – Kafa, Bódog
Pesák Ádám – Agyar
Ragány Misa – Agonisz
Sánta László – Agonisz, Gusztáv
Savanyu Gergely – Hektor, Gusztáv
Simon Boglárka – Szerafina
Szabó Máté - Agonisz, Balkó
Szentmártoni Norman – Hektor

JÁTÉK!
Játékunk nyertesei: Bódi Anikó és Ujszásziné Kádár Eszter

 

  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2022