Musicalinfo.hu - Vadak ura musical a RAM Színházban! Jegyek itt! • Vadak ura musical a RAM Színházban! Jegyek itt!

  A „Nikola Tesla – Végtelen Energia” alkotói a nagy klasszikus musicalek - Az Oroszlánkirály, A dzsungel könyve - értékteremtő hagyományait követve, látványos jelmezek, dinamikus dalok és koreográfiák, valamint élethű animációk segítségével mutatják be új, nagyszabású, egész estés, családi musicaljüket, Vadak Ura – The Covenant címmel.

  A Vadak Ura musical történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak - ősi szertartás szerint - mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja - a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége - pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

  Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg kiemelte:
  “Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek - a Vadak Ura karaktereire komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja, hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon.”

  Az alkotók szándéka szerint, a Vadak Ura egy szeretnivaló, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete. A Tesla musicalben megszokott nagyívű, felejthetetlen, fülbemászó slágerek ebből az előadásból sem hiányozhatnak. A Vadak Ura egy különleges, világszínvonalú musical show, magyar alkotók műhelyéből, melynek vizuális élményét 80nm tematikus térben megépített LED fal díszlet, látványos animációk és párját ritkító jelmezpark erősíti.

  A mű alkotócsapata - Egressy Zoltán író, Müller Péter Sziámi dalszövegíró és dramaturg, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai - már számtalan alkalommal, sokuk utoljára a Nikola Tesla életét bemutatott nagyszabású musicalben, bizonyította tehetségét. A szenzációs musical ismét nagycsaládi szórakozást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt garantált feltöltődést ígér. Az alkotók bíznak benne, hogy a Covid hosszú bezártsága után, a Vadak Ura kortól függetlenül nyújt majd mindannyiunknak élményekben gazdag kikapcsolódást.

  Egressy Zoltán író elmondta:
  “Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni, és azokat életre kelni látni nagy boldogság - remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is.”

  A TBG Production hitvallása, hogy produkcióival egyedi, különleges, felejthetetlen családi élményt kínáljon gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Céljuk egyedi, utaztatható, világminőségű előadások létrehozása magyar alkotók tollából. Fontosnak tartja a színvonalas, önfeledt szórakozást, amikor ünneplőbe öltözhet a lelkünk, a pozitív, életigenlő üzeneteket, amelyek feledtetik a problémákat.

  Premier hétvége: 2021. október 15-17., a megújult RaM Színház nagytermem (Budapest, XIII. kerület Kárpát utca 23.).

  ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE!

  Az előadás stratégiai együttműködő partnere a Magyar Természettudományi Múzeum.

  Az előadás szereplői:

  Békefi Viktória – Azuka
  Budai Márton Zoltán – Kafa, Bódog
  Czeglédi Ákos – Kafa, Bódog
  Falusi Mariann – Wanda
  Fekete Kovács Veronika – Azuka, Mira
  Fésűs Nelly – Wanda
  Füredi Nikolett – Szerafina
  Gábor Anita – Mira
  György Rózsa Sándor – Balkó
  Imre Sebastian – Kafa, Bódog
  Janza Kata– Wanda
  Kisfaludy Zsófi – Szerafina
  Kósa Zsolt – Alfréd, Gusztáv
  Kristóf Dániel – Kafa, Bódog
  Kovács Áron – Hektor
  Magyar Viktória – Azuka
  Makrai Pál – Alfréd
  Mikola Gergő – Balkó
  Ódor Kristóf - Agyar
  Papp Attila – Agyar
  Patonai Zsolt – Kafa, Bódog
  Pesák Ádám – Agyar
  Ragány Misa – Agonisz
  Sánta László – Agonisz, Gusztáv
  Savanyu Gergely – Hektor, Gusztáv
  Simon Boglárka – Szerafina
  Szabó Máté - Agonisz, Balkó
  Szentmártoni Norman – Hektor

  JÁTÉK!
  Játékunk nyertesei: Bódi Anikó és Ujszásziné Kádár Eszter  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.10.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: