Újabb két musicallel bővült a Szegedi Szabadtéri Játékok 2022-es műsora!

2022.01.27 kovacsad

Újabb két musicallel bővült a Szegedi Szabadtéri Játékok 2022-es műsora!

A Szegedi szabadtéri Játékok 2022-es műsorában idén is számos musicallel találkozhat a szegedi közönség. A korábban bejelentett két musical mellé most újabb két musical produkciót jelentettek be. A nagyikerű Omega musical és az ABBA szerzőpárosának Broadway musicalje is ellátogat Szegedre az Újszegedi szabadtéri Színpadra.

A Dóm téri nagyszínpad után az Újszegedi Szabadtéri Színpad műsora is nyilvánossá vált. Az idei évadban elsőként több zenei koncert színesíti a Liget műsorkínálatát. A meghirdetéssel egyidőben a jegy- és bérletértékesítés is kezdetét vette az újszegedi programokra.

Az újszegedi színházi előadások sora valódi kuriózummal kezdődik a Sakk két alkalmának köszönhetően, melyet 3 év után először a Szabadtérin láthat újra a közönség. Tim Rice Grammy- és Oscar-díjas szövegíró egy 1979-es amerikai–szovjet sakk világbajnokságot álmodott meg Björn Ulvaeus és Benny Andersson zenéjével, ahol a táblás játék mögött hatalmi versengés és érzelmi viharok dúlnak. Szenvedély, megszállottság, érzelmek, érdekek, sérelmek, kis és nagy csatározások keverednek az izgalmas zene ütemére, visszatérő közönségkedvencek előadásában. A különös végkifejlet pedig, Cornelius Baltus rendezésében és Kentaur lenyűgöző látványvilágával  2022. június 24-én és 25-én bontakozik ki az újszegedi színpadon a PS Produkció jóvoltából. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

2022. augusztus 6-án az Omega és a nagyívű szerelmi történetek rajongói örömére a Gyöngyhajú Lány Balladája című, látványos ExperiDance musical érkezik, kiváló táncművészek és neves hazai énekes színészek előadásában, az újszegedi színpadra. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Szegedi Szabadtéri Játékok a Dóm téren a nyáron még két musicalt színpadra állít, az egyik természetesen egy új bemutató! Részletek itt! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024