Új beállók a Jézus Krisztus Szupersztárban!

2023.01.27 Kovács Gergely

Új beállók a Jézus Krisztus Szupersztárban!

Andrew Lloyd Webber és Time Rice világhírű darabja, a Jézus Krisztus Szupersztár tavasszal újra látható a Madách Színházban. Azonban számos újdonságra számíthatunk a tavaszi szériában.

Sasvári Sándor 37 évvel ezelőtt volt először Andrew Lloyd Webber csodálatos művében Jézus. Azóta sok színházban és számtalan alkalommal élte át (az ő szavaival) Jézus szerepét. Április 7-én, Nagypénteken este utoljára áll színpadra a darab főszerepében, de Pilátusként továbbra is Jézus Krisztus Szupersztár előadás fontos szereplője marad.

Ezzel egyidőben új szereplőket is láthatunk a darabban. Jézus szerepében Szaszák Zsolt mutatkozik be, Júdásként pedig Szemenyei János debütál. 

Szaszák Zsolt a közelmúltban a Mamma Mia! és a József és a színes szélesvásznú álomkabát musicalben is szerepet kapott. Ezekben a darabokban is szerette a közönség. Szemenyei János évek óta elvarázsolja a nézőket a Madách Színház színpadán, jelenleg az Aranyoskám, az Én, József Attila és a Csoportterápia előadásokban játszik főszerepet.

Online jegyvásárlás az előadásokra ide kattintva!

Szaszák Zsolt és Szemennyei János április 1-én lesz elsőként látható az előadásban a tervek szerint.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

A Facebook oldalunkon hamarosan képeket is láthatsz az előadásról! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024