SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora Makón - Jegyek itt!

2024.06.10 kovacsad

SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora Makón - Jegyek itt!

SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora 2024. július 19-én Makón a Hagymaház náyri színpadán. Jegyek lentebb!

Hölgyeim és uraim! Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: a két nagyszerű művész legemblematikusabb musical- és operett szerepeinek gyöngyszemei, utánozhatatlan bájjal átszőtt sanzonok, örökbecsű kuplék és természetesen nagyívű duettek!

SZÍV-BILLENTYŰK - Mahó Andrea és Szabó P. Szilveszter zenés műsora 2024. július 19-én Makón a Hagymaház náyri színpadán. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

MAHÓ ANDREA Jászai-, Emerton- és Artisjus-díjas énekes-színművésznő hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte védjegyévé vált az elmúlt két évtizedben. Pályája során maradandót alkotott a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház, valamint a Pesti Magyar Színház produkcióiban is. A teljesség igénye nélkül olyan világhírű musicalek főszerepeit alakította sikerrel, mint a Rómeó és Júlia, a West Side Story, Az operaház fantomja vagy a Szépség és a szörnyeteg, mindamellett az operett műfajában is otthonosan mozog.

SZABÓ P. SZILVESZTER Jászai- és Artisjus-díjas színművész-énekes, 1996 óta a Budapesti Operettszínház tagja, ahol szinte az összes nagysikerű musical főbb szerepeit eljátszotta. 22 évesen kapta meg a Halál karakterét az Elisabeth című musicalben, amely azóta is elválaszthatatlan a nevétől. Emlékezetes alakítást nyújtott továbbá - szintén a teljesség igénye nélkül - az Elfújta a szél, a Rudolf, a Mozart!, a Rebecca, a Jövőre, Veled, itt! vagy a Rómeó és Júlia c. produkciókban. A Karinthy Színházban több prózai szerepben is láthattuk, rendszeresen vendégszerepel vidéki nagyszínházakban, s több rendezése is sikerrel fut szerte az országban. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024