Szabadság, szerelem - INGYENES előadás!

2023.03.07 Kovács Gergely

Szabadság, szerelem - INGYENES előadás!

A produkcióban látható lesz Ember Márk; Paulina; Trap kapitány és még sokan mások. A Szabadság, szerelem – Petőfi 200 zenés irodalmi előadás bemutatója március 15-én, 15:00 órától kezdődik a Hagyományok Házában.

Petőfi újra és újra emlékeztet bennünket arra, hogy legfontosabb kincsünk a szabadság. Tőle, és mindazoktól, akik életüket áldozták ezért, tudjuk, hogy a szabadság nem önmagáért való, és nem céltalan: a szabadság a közös jó. Tennünk, dolgoznunk kell érte. És az sem baj, ha időnként beleszeretünk.

A Szabadság, szerelem – Petőfi 200 zenés irodalmi előadás bemutatója március 15-én, 15:00 órától kezdődik a Hagyományok Házában. A Petőfi-versmegzenésítésekkel színesített darab szövegkönyvét – Szendrey Júlia, Petőfi Sándor és Ady Endre műveinek felhasználásával – Ugron Zsolna József Attila-díjas író, a Kertész Imre Intézet művészeti igazgatója írta.
A Kossuth-díjas Káel Csaba rendezésében készülő produkcióban fellép:
DÁNIELFY;
Ember Márk;
Paulina;
Romengo;
4S Street;
Trap kapitány;
THA SHUDRAS;
The Biebers;
Sena


A főbb szerepekben: Katona Kinga, színművész; Berettyán Nándor, Jászai Mari-díjas színművész; Szabó-Sebestyén László, Junior Príma-díjas színművész látható majd.

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztráció a regisztracio@kerteszintezet.hu címen. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023