Omega musical 2022-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

2022.01.27 kovacsad

Omega musical 2022-ben a Szegedi Szabadtéri Játékokon.

A Szegedi szabadtéri Játékok 2022-es programjába is bekerült a Gyöngyhajú lány balladája - Omega musical, amit 2022 augusztusában az Újszegedi Szabadtéri Színpadon láthat majd a közönség. Jegyek és infók lentebb!

Mindenkiben ott van a szunnyadó gyermek, így a tündérmeséket a felnőttek is szeretik, csak be kell őket csomagolni „felnőtt köntösbe”! 2016. március 12-én a RaM Colosseum színpadán nagy sikerrel került bemutatásra a „Gyöngyhajú lány balladája” című musical, mely egy fiatal lány felnőtté válásán, első nagy szerelmi csalódásán keresztül idézi meg a Balaton part, a tóősi mitikus legendáit. A színpadon 24 ExperiDance táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

Az Omega együttes és az ExperiDance Production több mint fél év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Bogi és Békefi Viktória főszereplésével állította színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány…

A Gyöngyhajú lány - Omega musical 2022.augusztus 6-án Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Lentebb további izgalmas musical előadásokról is olvashattok! 

• Korábban még nem látott szereposztással megy a Mamma Mia musical Szegedre ... 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023