Musicalinfo.hu - Új énekesekkel érkezik a II. INGYENES Musical Villamos!
 • Új énekesekkel érkezik a II. INGYENES Musical Villamos!

  A nagy érdeklődésre való tekintetettel, új művészekkel indul újra útjára a Musical Villamos január 31-én vasárnap 14:00-kor. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE musical műsort most is az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged. A műsor területi korlát nélkül az egész országban elérhető lesz online!

  A II. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében sem szállít utasokat.

  A Facebook LIVE esemény időpontja: 2021. januárt 31. vasárnap - 14:00

  A fellépő művészek: Pacskó Dorka & Cseh Dávid Péter

  Pacskó Dorka még gyerekszereplőként került a Cirkuszhercegnő nagyoperettbe, majd a Valahol Európában című darabba, Pötyi szerepére. A Budapesti Operettszínház Musical együttesében dolgozik már hetedik éve. Itt lehetőséget kapott operett és musical darabokban egyaránt, például a Régi nyár, Lady Budapest, Dorian Gray, Ének az esőben, Nők az idegösszeomlás szélén, és a Szegény Dzsoni és Árnika, darabokban. My Princess Collection zenei válogatása, 11 Disney hercegnő dallal elérhető a YouTube-on. Ebben az évadban megkapta Kis Mari szerepét az Abigél című musicalben, amit karácsonykor online stream előadás keretében láthattak a nézők. A darabban Cseh Dávid Péter alakította Kalmár Péter tanár úr szerepét, akivel most együtt szállnak fel a Musical Villamosra szórakoztatni a kedves nézőket.

  Cseh Dávid Péter már 2008-ban szerepelt a Pécsi Nemzeti Színház Légy jó mindhalálig című darabjában, 2014-től rendszeresen szerepel a Budapesti Operettszínház előadásaiban. 2017-ben kapta első főszerepét, Quasimódót, az "A Notre Dame-i toronyőr" című musicalben. Ugyanezen évben övé lett az Évad legígéretesebb fiatal tehetségének járó Marsallbot-díj. 2019-ben szerepelt a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című showműsorban. Dávidot többek között a Puskás, a musical, a Titanic, a Rómeó és Júlia, Abigél és az Elfújta a szél musicalekben is láthattuk. Az idei évadtól ő A Szépség és a Szörnyeteg musical főszereplője, vagyis a szörnyeteg. Szabadidejében dalokat és darabokat fordít, illetve ír.

  A LIVE program esemény oldala: www.musicalvillamos.hu
  + Meglepetések! Kövessék az eseményt!

  A II. Musical Villamos útvonala - ahol a dalok felcsendülnek:

  14:00 Szeged Plaza
  14:10 Széchenyi tér
  14:20 Szeged pályaudvar (Nagyállomás)
  14:35 Széchenyi tér
  14:45 Európa Liget

  A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert musical énekesekkel. A II. Musical Villamos nem szállít utasokat, de a műsor országosan ingyenesen megtekinthető lesz. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

  A műsor a Palladium Szeged ajándéka a kedves nézőknek! Amennyiben módjukban áll a Musical Villamost támogatni, az alábbi e-mail címen tudják felvenni a kapcsolatot velünk: info@palladiumszeged.hu Előre is köszönjük!

  Az 1905-ben gyártott villamos a Szegedi Közlekedési Kft. közreműködésével indul útnak. A villamos fotót készítette: Papdi Balázs!

  Palladium Szeged! Foglaljanak helyet - most még otthon, és vigyázzanak magukra!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.01.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: