Megújulva tért vissza Rebecca Bécsbe!

2023.03.02 kovacsad

Megújulva tért vissza Rebecca Bécsbe!

Sztárokkal és megújult rendezésben, új dalokkal tért vissza Bécsbe a Rebecca, amit 2023 nyár elejéig láthat a közönség.

A Rebbecca – A Manderley-ház asszonya egy német nyelvű musical Daphne du Maurier Rebecca című regénye alapján a sikeres musical szerzőpáros Michael Kunze és Lévay Szilveszter közös munkájaként debütált mint musical. A szerzőpáros korábban az Elisabeth, Mozart! és Marie Antoinette musicaleket is együtt készítette.

A darab bemutatója 2006. szeptember 28-án volt a bécsi Raimund Theater színházban, Ausztriában. A magyarországi bemutató 2010. március 18-án volt a Budapesti Operettszínházban Béres Attila rendezésében. A Rebecca musical az ősbemutató után több mint 15 évvel 2022-ben megújulva tért vissza Bécsbe és egészen 2023 nyár elejéig színpadon lesz. Jegyek a bécsi előadásokra itt!

A musical a korábbi bécsi verzióhoz képest is változott, hiszen amellett, hogy pár dalt kivettek az előadásból új dalok is bekerültek, de a rendezésben is történtek változások.

A musical szereposztásban olyan nevek is felbukkantak, akik nem csak Ausztriában arattak sikert, hiszen a Maxim de Wintert megformáló Mark Siebert nevét a magyar közönség is ismeri, míg Mrs. Danverst alakító Willeminj Verkaik a Jégvarázs és a Wicked német premierjében aratott nagy sikert. Ettől függetlenül nem garancia, hogy minden este őket láthatja a közönség.

Fotó: VBW Deen van Meer 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024