Mamma Mia! - Kováts Kriszta búcsúzik, Auksz Éva és Magyar Attila érkezik!

2022.07.20 Kovács Gergely

Mamma Mia! - Kováts Kriszta búcsúzik, Auksz Éva és Magyar Attila érkezik!

A Madách Színház 2014-ben mutatta be a Mamma Mia! című musicalt. A premier óta több mint 400 előadáson láthatta a közönség a darab első szereposztását.

Kováts Kriszta, a legelső szegedi bemutató Donna Sheridanje úgy döntött, elbúcsúzik a szerepétől: „Nyolc éve játszom ezt a szerepet - igazi ajándék volt az élettől, hogy castingon megkaptam DONNA szerepét és 2014 nyarán először eljátszhattam Magyarországon a szegedi Dóm előtt. És azóta több mint 150-szer. A Szegedi Szabadtérin tizenhétszer, ami igazi rekordnak számít - soha még darab nem ment ennyiszer Szegeden. Ott 4000 ember tombolta végig esténként a finálét és táncolt és énekelt velünk. Csodálatos szerep, csodálatos előadás, imádom játszani, de az idő megy - úgy gondoltam, hogy a csúcson kell abbahagyni.”

A Madách Színház hálával és szeretettel köszön el Kováts Krisztától 2022. július 22-én, pénteken este 19.00 órakor kezdődő Mamma Mia! előadáson.

Online jegyvásárlás a Mamma Mia! musical nyári és őszi előadásaira ide kattintva!

Kováts Kriszta szerepét Auksz Éva színművésznő veszi át, akit korábban már láthatott a Madách Színház közönsége a Mary Poppins című musical címszerepében. 2022. július 27-én mellette új Bill Austint is köszönhetünk: ezentúl Magyar Attila is játssza a három apa egyikét.

 

• Megható üzenettel búcsúzik a nézőktől a Mamma Mia! főszereplője
• Super Troupers Musical Show Egyházi Gézával és Sári Évivel - Jegyek itt!
• Így szól Hauser Macskák musical feldolgozása - VIDEÓ itt!
• Jöhet a Mamma Mia 3? 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2022