Kétszer is ünnepel a 40 éves Macskák musical! Jegyek a jubileumi előadásra!

2022.11.30 Kovács Gergely

Kétszer is ünnepel a 40 éves Macskák musical! Jegyek a jubileumi előadásra!

A jubileumi előadás 2022. március 25-én lesz látható majd a Madách Színházban. A darab a magyar színházi életben egyedülálló módon hamarosan 40 éve van műsoron. Premierje óta minden hazai színházi rekordot megdöntött.

2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!
Az 1983-ban Szirtes Tamás rendezésében és Seregi László csodálatos koreográfiájával bemutatott, és azóta több macskaéletet is megélt musical jubileumi előadására.

2023. március 25-én KÉTSZER is 40 éves lesz a MACSKÁK!  Közkívánatra úgy döntött a színház, hogy – mivel az esti előadásra már minden jegy elkelt –ezen a napon KÉTSZER ünneplik a MACSKÁK születésnapját! A jó hír, hogy rajongók délután fél 3-tól is láthatják a jubileumi előadást. 

Andrew Lloyd Webber sikerdarabjának színpadra állítási jogát Szirtes Tamás és a Madách Színház még 1982-ben kapta meg, így Budapesten közvetlenül a londoni premier után láthatta a magyar közönség az akkori színházi világ egyik legnagyobb szenzációját, előbb, mint a New York-i publikum. Online jegyvásárlás a Madách Színház előadásaira ide kattintva! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023