István, a király – A jubileumi Aréna előadás élőben a TV-ben!

2023.08.17 kovacsad

István, a király – A jubileumi Aréna előadás élőben a TV-ben!

A 40 éves rockopera ünnepi előadását élőben közvetíti a TV a Papp László Sportarénából. A nagyszabású produkciót eddig nem látott szereposztással és látványvilággal ezer négyzetméteren mutatják be.  A három színpadon játszódó darabban közreműködik egy gyermekkórus, egy 120 fős tánckar és egy rockzenekar is.

Ismét változatos műsorfolyammal készül a közmédia az államalapítás ünnepe alkalmából. Augusztus 19-én 20 órától minden idők legsikeresebb hazai rockoperájának jubileumi előadását élőben követhetik a Duna nézői. Az idén 40 éves István, a királyt ebben a formában még nem láthatta a közönség, az elmúlt évtizedek legérdekesebb, és mindenképpen legnagyobb feldolgozásának ígérkezik. A cselekmény a kétezer négyzetméteres Arénában ezer négyzetméteren bonyolódik: az István-, a Koppány-színpadon, valamint középen egy szakrális térben.

István, a király 40 – Így készült az előadás augusztus 19-én 19:40-től a Dunán.
István, a király – jubileumi előadás augusztus 19-én 20 órától élőben a Dunán.


Minden idők legsikeresebb hazai rockoperáját Szörényi Levente és Bródy János írta és 1983-ban a Királydombon mutatták be. A mostani rendezésben István királyt Koltai-Nagy Balázs, Saroltot Schell Judit, Gizellát Horányi Juli, Koppányt Baricz Gergő, Rékát Herczku Ágnes, Tordát Köteles Leander, Asztrikot Orosz Ákos, Vecelint Kardos-Horváth János, Laborcot Borbély Richárd, a főurakat Pallag Márton, Krisztik Csaba és Andrássy Máté, Sámánt pedig a szerzők engedélyével egy nő, Sena Dagadu alakítja.

Ha pedig élőben néznéd meg az előadást, akkor még egy jó hír. Van még jegy az előadásokra!
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!
    
A produkcióban közreműködik a Magyar Állami Operaház Gyermekkara, egy 120 fős tánckar és egy hatfős rockzenekar. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023