Hallgass bele Lévay Szilveszter új musicaljébe! - Lady Bess musical

2013.11.25 Kovács Gergely

Hallgass bele Lévay Szilveszter új musicaljébe! - Lady Bess musical

2014. április 13-án mutatják be Michael Kunze és Lévay Szilveszter új musicaljét a Lady Bess musicalt. A musicalt a Toho Stage állítja színpadra Japánban. A Toho Stage korábban már színpadra állította a Lévay-Kunze páros

2014. április 13-án mutatják be Michael Kunze és Lévay Szilveszter új musicaljét a Lady Bess musicalt. A musicalt a Toho Stage állítja színpadra Japánban. A Toho Stage korábban már színpadra állította a Lévay-Kunze páros legismertebb musicaljeit is, sőt a Marie Antoinette musical ősbemutatója is Japánban volt a Toho Stage színpadán.

Az Elisabeth, Marie Antoinette után a Lady Bess is egy jól ismert történelmi személy körül forog, de most nem az egész életét mutatja be hanem csak egy bizonyos szakaszát dolgozza fel. A 16. századi történet középpontjában egy igazán izgalmas szerelmi történet áll, főszerepekben Tudor Mária, Lady Bess és Robin Blake mint a sztori mozgató rugói. A történet nem csak a szerelemről, hanem hatalomról és a trónra jutás útjáról, illetve a korabeli Angliáról is szól.

A musical 2014 május közepéig lesz színpadon Japánban.
A Lady Bess musicalből egy dal angolul meghallgatható itt: 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024