Ebugatta! - Jótékonysági zenés kutyashow a Budapesti Operettszínházban! Ingyenes regisztráció itt!

2022.06.13 Kovács Gergely

Ebugatta! - Jótékonysági zenés kutyashow a Budapesti Operettszínházban! Ingyenes regisztráció itt!

Idén a Budapesti Operettszínház is csatlakozik a népszerű kezdeményezéshez, és 2022. június 26-án 15 órától a Budapesti Operettszínház nagyszínpadán rendhagyó előadással várják a nézőket.

1998-ban az Amerikai Egyesült Államokból indulva, Európát is meghódítva ma már Magyarországon is népszerű a „Vidd magaddal a kutyádat a munkahelyre” nap, amelynek keretében a dolgozók magukkal vihetik egy napra háziállataikat. Mára kutatások bizonyítják, hogy akit minden nap elkísér hűséges társa, annak nő a kreativitása és kevesebbet stresszel, emellett kutyája is egyértelműen boldogabb lesz, ha az egész napját a gazdival töltheti.

Idén a Budapesti Operettszínház is csatlakozik a népszerű kezdeményezéshez, és 2022. június 26-án 15 órától a Budapesti Operettszínház nagyszínpadán rendhagyó előadással várjuk Önöket! Ebugatta! címmel egy látványos, zenés kutyashow keretében találkozhatnak színházunk művészeivel: Fischl Mónikával, György-Rózsa Sándorral, Kalocsai Zsuzsával, Kardffy Aishával, Keresztes Ildikóval, Kerényi Miklós Mátéval, Peller Károllyal, Sándor Péterrel, Széles Flórával, Szolnoki Tiborral és Zsadon Andreával, akik játékos formában mutatják be kedvencük ügyességét, tudását. A sok meglepetéssel szolgáló produkció házigazdája Homonnay Zsolt lesz.

A műsor nyilvános és jótékony célt szolgál: kedves nézőink előzetes regisztráció után léphetnek be, adományaikkal a 16200106-00142816 számlaszámon támogathatják a Lelenc Kutyamentő Egyesületet, illetve a helyszínen is, az Egyesület adománygyűjtő pontjain.

Regisztrálni az eseményre, amely ingyenes, a 06/1-3532172-es telefonszámon hétköznapokon 10-17 óra között, valamint a jatek@operett.hu e-mail címen lehet. A jegyeket online fogjuk küldeni kedves nézőinknek, a készlet erejéig. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2022