Dolhai Attila is énekel a pápai látogatás hivatalos dalában! VIDEÓ ITT!

2023.04.11 kovacsad

Dolhai Attila is énekel a pápai látogatás hivatalos dalában! VIDEÓ ITT!

Dolhai Attila is énekel a pápai látogatás hivatalos dalában! VIDEÓ ITT!

Camino - Krisztus, a jövőnk címmel elkészült Ferenc pápa magyarországi apostoli látogatásának hivatalos dala - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtószolgálata kedden az MTI-vel.

Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston musical-dalát, a Caminót a pápalátogatásra Dolhai Attila, Szűcs Renáta, Szandi, Nagy Bogi, Dánielfy Gergő és Vizy Márton dolgozta fel új, szimfonikus zenei köntösben - olvasható a közleményben.
   
A Camino című dal a jezsuita rend alapítója, Loyolai Szent Ignác életét bemutató musical egyik dala, amely Loyolai Szent Ignác veszélyes zarándokútját ábrázolja - írták, hozzátéve: "szimbolikusan mindannyian ezt a zarándokutat járjuk egész életünkben".
   
Kitértek arra: a dal, amely a kitartásról és a sötétség felett aratott győzelemről szól, olyan történelmi pillanatban csendül fel, amikor Ferenc pápa minden jóakaratú embert a béke előmozdítására szólított fel. Ehhez a felhíváshoz csatlakoztak a magyar alkotók és sztárok.
   
A dal bemutatója április 29-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz, Ferenc pápa megérkezése előtt. Fellépnek: Dolhai Attila, Szandi, Nagy Bogi, Szőcs Reni, Dánielfy Gergő és dal zeneszerzője Vizy Márton, a Forráspont Band, valamint a 4 Akkord Show Kórus tagjai.


   
Ferenc pápa április 28-30. között tesz apostoli látogatást Magyarországon. A program részeként szombat délután a Papp László Budapest Sportarénában fiatalokkal találkozik. Ferenc pápa budapesti látogatásának minden részletéről beszámol a közmédia. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024