Musicalinfo.hu - NYERJ jegyet Bereczki Zoltán koncertjére!
 • NYERJ jegyet Bereczki Zoltán koncertjére!

  Bereczki Zoltán egy zenekaros nagykoncerttel érkezik augusztusban a Városmajori Szabadtéri Színpadra, amelyen felcsendülnek az előadó legnépszerűbb slágerei. Az este egy izgalmas és egyedi zenei utazást ígér a nézők számára, amely során a művész különleges zenei világába enged bepillantást. Az énekes ízelítőt ad a Sztárban sztár-ban életre keltett karaktereiből, valamint tiszteleg legnagyobb ikonja, Michael Jackson előtt. Zenekarának tagjaival hosszú évek óta muzsikál.

  Bereczki Zoltán koncertje 2021. augusztus 7-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  A koncert vendége: Radics Gigi.

  JÁTÉK!

  Játékunkban páros belépőt nyerhenek azok a Facebook követőink akik ide kattintva a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy melyik duettet hallanák szívesen Bereczki Zoltán és Radics Gigi előadásában, valamint azok között is jegyeket sorsolunk akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak!

  Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.07.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: