A TV-ben lesz látható a Budapesti Operettszínház népszerű előadása!

2024.02.24 Kovács Gergely

A TV-ben lesz látható a Budapesti Operettszínház népszerű előadása!

A Budapesti Operettszínház egyik legnépszerűbb előadását rögzítették, amit ingyen láthatunk hamarosan. A legnépszerűbb slágerek így a TV-ben is felcsendülnek majd.

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila által rendezett különlegesen gazdag kiállítású produkció a mű eredeti, 1916-os változatához nyúlik vissza. Ezúttal újra hasonló élményben lehet részünk mint a több mint száz évvel ezelőtti közönségnek, a zseniális alkotók eredeti szándéka szerint.

A Berzsenyi Krisztina által megálmodott jelmezek hagyományosak, vagyis ragyogóan elegánsak. A csillogó estélyik és snájdig egyenruhák egyenesen a boldog békeidőket varázsolják a színpadra. Cziegler Balázs grandiózus és sejtelmes díszletének legkülönlegesebb eleme az óriás gramofon, amely által életre kelnek a népszerű dallamokat. A látványos produkciót Bozsik Yvette koreográfiája teszi teljessé, az egész színpad színpompás kavalkád, tánc és elegancia.

A Csárdáskirálynő előadás 2024. március 9-én 21:59-kor lesz látható az M5 műsorán.

A Budapesti Operettszínház jelenleg is több musicalt és operettet is műsoron tart. Jegyvásárlás az Budapesti Operettszínház előadásaira ide kattintva!  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024