A Játékkészítő musical online tér vissza! Jegyek itt!

2021.11.11 Kovács Gergely

A Játékkészítő musical online tér vissza! Jegyek itt!

A Játékkészítő musical idén online tér vissza. A musical főszereplői közt Stohl András, Szabó Győző, Kamarás Iván, Oroszlán Szonja, Nagy Feró, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Király Linda, Király Viktor, Radics Gigi, Hajdu Steve, Hien, Herrer Sára, Bán Bálint, Kovács Ádám, Csík Sándor és Bauer Gergő látható.

Napok alatt elfogytak az Álomutazó decemberre, a RAM színházba hirdetett előadásai. Akik lemaradtak az élő előadásról, azok sem maradnak idén mese nélkül: november 10-től már kaphatók a jegyek az Álomutazó monstre előadásának online változatára. További jó hír, hogy a TulipánTündér azt megelőző produkciójára, A Játékkészítő - szintén online – mesemusicalre is jegyet lehet már váltani. 

"Idén decemberben a RAM színház falai között egy bensőségesebb, családias, színházi produkcióként mutatjuk be az Álomutazót" – jelentették be korábban az alkotók. "Olyan kőszínházi előadásban tér vissza a történet, ami méreteiben ugyan eltér a korábbiaktól, de látványában ugyanolyan elemekkel nyűgözi majd le a nézőket" – mondta Illés Gabriella producer.

A meghirdetett előadásokra a jegyek napok alatt elkeltek, így a darabot létrehozó TulipánTündér Produkció facebook oldalán az alábbi közleményt tette közzé november 9-én: „Nagyon sokan megkerestetek minket tegnap, hogy nem kaptak már jegyet az Álomutazóra. Sajnos több előadásunk idén már nem lesz, így sokat gondolkodtunk, mit tudnánk tenni, hogy senki ne maradjon Álomutazó nélkül. Ezért azt találtuk ki, hogy holnaptól kaphatók lesznek a jegyek a 2019-es BOK csarnok előadásának online változatára."

Az Álomutazó és A Játékkészítő monstre előadásainak online változataira a jegyek már elérhetők. Jegyvásárlás ide kattintva!

További érdekes hírek:

• A padlás 1000. előadását novemberben láthatjuk a Vígszínházban!
• Adventi MusicalPlusz 2021-ben is! Jegyek és fellépők itt!
• Rozsdalovag és Fránya Frida musical az Operettszínház művészeivel!
• Nikola Tesla musical a RAM Színházban! Jegyek itt!
• Korábban még nem látott szereposztással megy a Mamma Mia musical Szegedre ... 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2021