2023-ban lesz 40 éves a Macskák musical! Jegyek a jubileumi előadásra!

2022.11.19 Kovács Gergely

2023-ban lesz 40 éves a Macskák musical! Jegyek a jubileumi előadásra!

A jubileumi előadás 2022. március 25-én lesz látható majd a Madách Színházban. A darab a magyar színházi életben egyedülálló módon hamarosan 40 éve van műsoron. Premierje óta minden hazai színházi rekordot megdöntött.

2023. március 25-én lesz 40 éve, hogy a Madách Színház bemutatta a Macskák című musicalt!
Az 1983-ban Szirtes Tamás rendezésében és Seregi László csodálatos koreográfiájával bemutatott, és azóta több macskaéletet is megélt musical jubileumi előadására november 16-án, szerdán indul a jegyértékesítés. 

Andrew Lloyd Webber sikerdarabjának színpadra állítási jogát Szirtes Tamás és a Madách Színház még 1982-ben kapta meg, így Budapesten közvetlenül a londoni premier után láthatta a magyar közönség az akkori színházi világ egyik legnagyobb szenzációját, előbb, mint a New York-i publikum. Online jegyvásárlás a Madách Színház előadásaira ide kattintva!

Március 7-15-ig minden nap látható lesz A tizenötödik című forradalmi musical, amely Kazinczy Lajos aradi vértanú életét jeleníti meg a legmodernebb zenés színházi eszközökkel.

November 16-tól a Macskák és A tizenötödik márciusi előadásai mellett a januári repertoár-előadásokra is válthatnak jegyet: január 14-15-én ismét a  Csoportterápia lesz műsoron. Január 28-29-én pedig a Vuk című produkciónkkal várjuk a családokat. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024