2022-ben újra Bécsben lesz látható a Rebecca musical!

2021.10.06 Kovács Gergely

2022-ben újra Bécsben lesz látható a Rebecca musical!

2022-től újra látható lesz a Rebecca musical Bécsben a Raimund Theaterben! Részletek lentebb!

A Rebecca musical ősbemutatója 2006. szeptember 28-án volt Bécsben. A premier után Japánban is bemutatták, ahogy Európában is számtalan helyen bemutatásra került az elmúlt 14 évben. Így többek között Svájcban, Németországban, Romániában, Oroszországban, Szerbiában, Csehországban és természetesen Budapesten is bemutatták a musicalt. 
 
Sőt úgy tűnt, hogy Amerikát is meghódítja a musical, de sajnos ez a terv azóta még nem valósult meg. A musical 2022-ben pedig újra visszatér az ősbemutató helyszínére. 2022. szeptember 22-én a Raimund Theater színpadán újra látható lesz a musical. Legalábbis a minap kiírt casting leírás alapján.

A castingra már lehet jelentkezni. A német nyelvű leírás elérhető a színház honlapján ide kattintva! Reméljük, hogy az új előadás is olyan látványos és sikeres lesz, mint a korábbi.

A sikert mi sem mutatja jobban, hogy Susan Rigvava-Dumas még a MusicalPlusz sztárvendége is volt. Két alkalommal is hallhatta a budapesti közönség a Mrs. Danvers nagy dalát az eredeti szereposztásban és a CD-n is szereplő Susan előadásában. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024