Zséda és Dolhai Attila - Egy ölelés a világ - Videó itt!

2024.03.19 Kovács Gergely

Zséda és Dolhai Attila - Egy ölelés a világ - Videó itt!

Két világ, két kimagasló pályaív, két csodás hang találkozása az „Egy ölelés a világ" című vadonatúj felvétel. Zséda, hazánk egyik legsikeresebb női előadója és Dolhai Attila, a zenés színház állócsillaga most egy mindent elsöprő, nagy duettben és magával ragadó videóklipben találtak egymásra.

„Hogy most miért pont az „Egy ölelés a világgal" jelentünk meg, annak több oka is van, de leginkább talán az motivált, hogy úgy érzem, most nagy szükség van valódi, letisztultan szép dolgokra a világban. Ez a dal nekem ilyen. Klasszikus szépségű, nagyívű dallam, fontos mondanivaló, olyan üzenet, ami most nagyon is időszerű" – mondta el Zséda, aki legutóbb három évvel ezelőtt rukkolt elő hasonlóan klasszikus stílusú közössel a Kökény Attilával készült „Hello"-ban.

Az új szerzemény alapvetően a hűségről szól, ami hosszú távon meg tud menteni emberi kapcsolatokat akkor is, ha végtelen idő telik el, és akkor is, ha eltávolodni látszunk egymástól.

Létray Ákos - Geszti Péter - Moldvai Márk nevekkel fémjelzett szerző/producer triónak nem ez az első együttműködése, olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a "Legyen úgy!", vagy az "És megindul a Föld", amik Zséda pályájának meghatározó darabjai, a rádiók és a közönség nagy kedvencei.

A két ikon egy univerzumokat átívelő videóklippel koronázza meg új zenéjét, amelyben igazi időtlen szépségként lép elő Zséda és a Jászai Mari-díjas színész, Dolhai Attila.

Dolhai Attila a nyáron Best Of Dolhai koncertet is ad. Részletek itt!

Videó:
  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024