Utazz Londonba Doktor Szöszivel!

2021.10.14 Kovács Gergely

Utazz Londonba Doktor Szöszivel!

Ugye emlékeztek Elle Woods kalandjaira az azonos című filmből Reese Witherspoon főszereplésével? Ki ne szeretné ezt az elragadó karaktert, aki a sztereotípiákkal szembe menve végül a Harvard legsikeresebb jogász tanulója lesz. A

Ugye emlékeztek Elle Woods kalandjaira az azonos című filmből Reese Witherspoon főszereplésével? Ki ne szeretné ezt az elragadó karaktert, aki a sztereotípiákkal szembe menve végül a Harvard legsikeresebb jogász tanulója lesz. A előadást a Broadwayon 7 Tony-díjra jelölték, a West Enden elvitte többek között a legjobb musical díját 2011-ben.

Végre hozzánk is eljutott! Bemutató 2022. január 14-én a BOK csarnokban.

Most pedig itt a lehetőség, hogy eljuss márciusban Londonba. Ehhez nem kell mást tenned, mint október 31-ig két darab első kategóriás jegyet vásárolni a jövő év legcsajosabb musicaljére, a Doktor Szöszire.

A szerencsés nyertes kétszemélyes utazást nyer repülőjeggyel, szállással és két darab színházjeggyel, amit ő maga választhat ki. Jegyvásárláshoz kattints ide!

Hogy miből lehet választani? Cinderella, Pretty Women, Matilda, Mamma mia!, Wicked.

A játékon való részvételhez regisztrációra nincs szükség, mert a jegyvásárlást kezelő Interticket rendszerén belül sorsolják.

A produkció 100% -os pénzvisszafizetési garanciát vállal! Tehát ha a járványügyi korlátozások miatt elmaradna, és emiatt másik időpontban kellene megtartani akkor a néző maga dönthet hogy visszakéri a pénzt vagy elmegy az új időpontban.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a Doktor Szöszi musical szervezője kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2021