Sztárokkal érkezik az Elisabeth musical Schönbrunnba! Videó itt!

2023.06.11 Kovács Gergely

Sztárokkal érkezik az Elisabeth musical Schönbrunnba! Videó itt!

A Schönbrunni kastély előtti koncert idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre. A Michael Kunze és Lévay Szilverszter által írt ELISABETH című VBW sikerprodukciót immár harmadik alkalommal élhetjük át a Schönbrunni kastély előtt. 

A Wien Holding társulata, a Vereinigte Bühnen Wien 2023. június 29. és július 1. között az eredeti helyszínen, a fiatal osztrák császárnő életének, munkásságának és szenvedéseinek megható történetébe meríti a közönséget. A nagyszabású koncert szólistái Maya Hakvoort és Mark Seibert lesznek.

Sztárszereposztás a történelmi környezetben megrendezésre kerülő nagyszabású koncerten. A tavalyi évhez hasonlóan a közönség kedvencei, Maya Hakvoort és Mark Seibert alakítják "Elisabeth" és "A halál" szerepét.

Abla Alaoui (többek között MISS SAIGON, Vámpírok bálja, MOZART!), aki jelenleg "Esmeraldát" alakítja a Disney Notre Dame-i toronyőr című előadásában a Ronacherben, az idei produkcióban is színpadra lép "Ifjú Elisabeth" szerepében. "Elisabeth" gyilkosának, "Luigi Lucheninek" a szerepét, ahogy 2019-ben és 2022-ben is, David Jakobs (többek között DAS WUNDER VON BERN, LES MISÉRABLES) alakítja, aki június végéig a Ronacherben "Quasimodóként" is látható. André Bauer (pl. REBECCA, DON CAMILLO & PEPONNE, NATÜRLICH BLOND, MOZART!), aki már számos ELISABETH-produkcióban vállalta ezt a szerepet, "Ferenc József császár".
"Ferenc József" édesanyjának, "Sophie főhercegnőnek" a szerepét a tavalyi évhez hasonlóan a színházból, filmből és televízióból a közönség számára is ismert Daniela Ziegler testesíti meg. Anton Zetterholm (többek között TARZAN, WICKED, LES MISÉRABLES) először lép fel "Erzsébet" fiának, "Rudolf trónörökösnek" szerepében a Schönbrunni kastély előtti nagyszabású koncertsorozat keretében. "Erzsébet" apját, "Max bajor herceget" Hans Neblung (többek között MARY POPPINS, LES MISÉRABLES) alakítja. Katja Berg játssza "Elisabeth" édesanyját (többek között A VAMPÍROK BÁLJA, MAMMA MIA!, AZ ÖREG LADY VENDÉGE), és így már másodszor áll színpadra a Schönbrunni kastély előtt.

A produkcióért ismét a neves rendező, Gil Mehmert felel. A szólistákat és a társulatot a Vereinigte Bühnen Wien nagy létszámú zenekara kíséri Carsten Paap zenei vezetésével.

Fotók: SHOW FACTORY Entertainment / Katharina Schiffl

ELISABETH musical koncert - 2023. június 29-től július 1-ig a Schönbrunni kastély díszudvarában.

Az ELISABETH című sikermusical 1992-es bemutatója óta világszerte lenyűgözte a közönséget: Belgiumban, Kínában, Finnországban, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Japánban, Hollandiában, Hollandiában, Dél-Koreában, Svédországban, Svájcban és Németországban összesen nyolc nyelven játszották, és több mint 12 millió látogatót kápráztatott el nemzetközileg. A híres musical három időpontban nagyszabású szabadtéri koncertként is megtapasztalható a Schönbrunni kastély udvarán.
További információk: www.elisabeth-schoenbrunn.at

Videó: 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024