Musicalinfo.hu - Szindbád és Anna hercegnő musical! Jegyek és videó itt!
 • Szindbád és Anna hercegnő musical! Jegyek és videó itt!

  Berci és Anna a hazaút helyett a mozit választják, de még nem is sejtik, hogy életük legnagyobb kalandját fogják átélni. Mikor a filmvászonról Morgan kapitány magával ragadja Bercit, Anna elindul, hogy kiszabadítsa öccsét a mesevilágból, ahol a tengeri kalandban Szindbád a tengerész lesz segítségére. Illetve talán épp fordítva...

  Az ORIGO Filmstúdió megnyitja az álomgyár kapuit a gyerekek előtt, akik egy igazi film kellős közepébe csöppenhetnek bele. A hatalmas, 20 méter magas díszletben az orosz jégbalett virtuózai szinte repülnek a jégből készült színpadon. A látványvilág megidézi a legizgalmasabb mesék világát, a dalokat pedig ismert magyar sztárok éneklik.

  Az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.
  Miller Zoltán lesz Szindbád magyar hangja. Tompos Kátya Anna hercegnőt kelti életre. Árpa Attila Morgan kapitány magyar hangja lesz majd.

  Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!

  Az moszkvai nagybemutató előtt kivételesen a magyar közönség láthatja az orosz jégtánc legjobbjainak közreműködésével az egyedülálló Szindbád jégmusicalt. A hatalmas jégpálya különleges eljárással készül, a díszletek a filmek világát jelenítik meg, az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.

  Az ORIGO Filmstúdióban olyan filmek készültek, mint a Hercules (2014), Die Hard V., 47 Ronin, Liza a rókatündér, Inferno (2015).

  Az előadás 120 perc egy kellően hosszú szünettel. Az előadás kerekesszékkel is látogatható.

  A filmstúdió eddig bezárt kapuja most kinyílik és a legnagyobb európai műteremben felállított monumentális díszletben kel életre Szindbád története. A díszlet 20 méter magas, a fénytechnika káprázatos, a speciális "színpad" pedig jégből készül.

  Videó:
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2015.11.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: