Musicalinfo.hu - A Szépség és a Szörnyeteg sikere Bécsben!
 • A Szépség és a Szörnyeteg sikere Bécsben!

  A bécsi közönség a Stadthalléban állva tapsolt a Budapesti Operettszínház A Szépség és a Szörnyeteg című produkciójának premierjén.

  Újabb várost "vett be" a Böhm György által rendezett produkció, A Szépség és a Szörnyeteg szereplőgárdája - közölte a Budapesti Operettszínház az MTI-vel szombaton. A Disney-musical, Alan Menken zeneszerző műve 2005 óta szerepel a színház repertoárján.

  A magyar teátrum 300 előadásra kapta meg a játszási jogot német nyelvterületen. München, Köln, Drezda és Mannheim után Bécsben látható a nagy sikerű produkció, amelyet péntek este mutattak be. Az 1800 fős Stadthalléban még 22 alkalommal kerül színre a musical.

  Az osztrák musicalsztár, Maya Hakvoort, aki több mint ezerszer játszotta Elisabethet és tavaly a Lévay Szilveszterről elnevezett énekverseny zsűrijében is szerepet vállalt, az előadás után kiemelte: nagyon fontosnak tartja hogy a színházon belül működik egy musicaliskola, a Pesti Broadway Stúdió.

  "Látva az eredményt, úgy hiszem, remek fiatal énekesek kerülnek ki innen. Az, hogy A Szépség és a Szörnyetegben együtt dolgoznak az idősebb generációval, rendkívül erős előadást generál" - vélte Maya Hakvoort.

  A Disney-musicalt az Operettszínház társulata december 16-ig játssza Bécsben, majd karácsonytól Frankfurtban, 2013 elején pedig Baden-Badenben, a Festspielhausban tekinthető meg.

  A bécsi előadásokra ide kattintva lehet jegyeket vásárolni magyar jegyirodán keresztül!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2012.12.02.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: