Musicalinfo.hu - Szép nyári nap - Neoton musical Baján! Jegyek itt!
 • Szép nyári nap - Neoton musical Baján! Jegyek itt!

  2016. augusztus 26-27-én Baján a Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon lesz látható a Budapesti Operettszínház Neoton musicalje a Szép nyári nap musical. A musicalben olyan sztárokat láthatunk, mint Oszvald Marika, Janza Kata, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Csonka András vagy éppen Faragó András.

  Igazi bulira készülnek a musical szereplői, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján "önkéntesen" utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Persze, korán kelnek, sőt még reggeli torna is van, meg munka a paradicsom-feldolgozóban, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, s megtalálni a szerelmet… A tábor vezetője, a helyi MGTSZ melléküzemágának vezetője, Tóth Antal, s helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli őket. Utóbbi nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett, szociológusnak készülő Varga Péterbe, akinek édesapja '56 után disszidált, s aki maga is renitens fiatalnak tűnik...
  Ám az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz' az összes pesti tinédzser egyet akar: egy emlékezetes nyarat! Összevesznek, kibékülnek, szerelmesek lesznek, de legfőképp énekelnek és táncolnak a máig népszerű Neoton slágerekre. A Szép nyári nap, több mint húsz évvel a rendszerváltás után, közelmúltunkban nosztalgiázik, s mindemellett egy igazi forró retrobuli!

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Szereposztás:
  Péter: Angler Balázs
  Juli: Vágó Zsuzsi
  Margó: Peller Anna
  Ria: Vágó Bernadett
  Sanya: Kocsis Dénes
  Öcsi: Kerényi Miklós Máté
  Panni néni: Szulák Andrea
  Tóth Antal: Faragó András
  Rózsika: Oszvald Marika
  Kovács: Csonka András
  A Pesti Művésznő: Janza Kata

  Továbbá: Zalai Gabriella, Langer Soma, Godó Gabriella, Kapitány Dorottya, Kunos Andrea, Pacskó Dóra, Agócs Nóra, Nagy Eszter Kata, Terhes Edina, Bóna Gábor, Balázs Gergő, Tóth Arnold, Pesák Ádám, Cseh Dávid, Bankó Bence, Kator Bálint, Berta Orsolya, Ottlik Laura, Dávid Anna, Varga Eszter, Molnár Bertalan, Kiss Csaba, Kulin András, Németh Ádám.

  Játékunk nyertesei: Krékityné Bisztriczki Andrea és Horváth Magdolna  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2016.08.22.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: