Musicalinfo.hu - Beszámoló a Rómeó és Júlia közönségtalálkozóról! Képek itt!
 • Beszámoló a Rómeó és Júlia közönségtalálkozóról! Képek itt!

  Már jóval a kapunyitás előtt megérkeztek a rajongók a Rómeó és Júlia musical közönségtalálkozóra, ahol a január 24-én megrendezésre kerülő jubileumi előadásról árultak el titkokat.

  Az előadás 10 éve alatt számtalan baki és vicces pillanat volt. Ezeket idézték fel. Vágó Zsuzsi egyszer például megfojtotta magát, mert nem volt nála a tör, amivel felvághatná az ereit.

  Dolhai Attilát 30. születésnapján a Jogod nem volt című dalnál lepték meg, ugyanis a karmester a kezében egy táblát tartott "Boldog 30. születésnapot" felirattal.

  Szabó P. Szilveszter mindig földhöz kell, hogy vágja a babáját a Belém égett című dal közben. A baba arca azonban az egyik előadáson összetört. Szabó P. Szilveszter javaslatára a baba helyreállításakor Homonnay Zsolt képe került a baba arcára. Természetesen ezen is jót nevetett a közönség.

  A darab születéséről is megismerhettünk információkat. A zeneszerző elmesélte, hogy akart egy előadást csinálni, ezért elment egy producerhez, ahol nem igazán vették komolyan, azonban amint elmondta, hogy a Rómeó és Júlia lenne a történet, amit feldolgozna, azonnal érdeklődni kezdtek. Megkérdezték tőle, hogy van-e már kész anyag hozzá, amire azt felelte, hogy igen. Azonban nem volt még semmije. 8 nappal későbbre ígérte be őket. Aznap este kezdte megírni a darabot. Érdekes történetet ő is mesélt. Például mexikói előadáson Júlia nagyon hasonlított Tybaltra. Érdekesség még, hogy Rómeó és Paris harca a sírnál, a magyar előadásra készült el.

  Kiderült a jubileumi előadás szereposztása is. A különleges előadást az új generáció szereplői nyitják majd, amit a közép generáció követ. A második felvonásban pedig a őspremier szereposztásának (Szinetár Dóra, Náray Erika, Janza Kata, Csengeri Ottília, Dolhai Attila, Szabó P Szilveszter, Bereczki Zoltán, Mészáros Árpád Zsolt, Földes Tamás, Németh Attila és Csuha Lajos) tagjai lesznek láthatóak.

  Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán videón üzent a nézőknek. Mindketten nagyon várják, hogy játszhassanak a darabban.

  Bereczki Zoltán üzenete:  Szinetár Dóra üzenete:  Az találkozó végét a Szívből szeretni című dal zárta, amit a nézők és a színészek együtt énekeltek.

  A musical továbbra is látható lesz a színházban. Sőt más helyszíneken is. Legközelebba Debreceni Főnix Csarnokban, ahol 2014. február 22-én lesz látható. A debreceni előadásról ide kattintva olvashat bővebben!

  A Rómeó és Júlia jubileumi előadására már nincsenek jegyek, de a későbbi előadásokra folyamatosan árulják a jegyeket. Az előadásokra ide kattintva lehet jegyet vásárolni!További jegyek ide kattintva!

  A közönség találkozó képei:


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.01.16.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: