Musicalinfo.hu - Rebecca musical DVD-ért fognak össze a rajongók!
 • Rebecca musical DVD-ért fognak össze a rajongók!

  Nyílt petícióval fordultak a német rajongók a Stage Entertainmenthez, hogy új Rebecca CD jelenjen meg. A Rebecca musicalt Németországban színpadra állító produkciós management cég akkor még elutasítóan reagált is a rajongók kérésére. A petícióról mi is hírt adtunk. Azonban a rajongók legnagyobb meglepetésére az elutasító nyilatkozat megjelenése után pár hónappal bejelentették, hogy a stuttgarti Rebecca előadás élő felvétele dupla CD-n fog megjelenni. A CD megjelenését a rajongók saját összefogásuk sikereként élték meg.

  Felbuzdulva a petíció sikerén, most egy Rebecca musical DVD megjelenése érdekében próbálnak összefogni. A kreatív közösség már több DVD reklám és borító tervvel is előállt. Facebook oldalunkon (www.facebook.com/musicalinfo) láthatjátok a Rebecca musical DVD és Blu Ray tervét, amit a rajongók készítettek.

  A rajongók abban reménykednek, hogy legkésőbb 2016-ra a musicalből DVD jelenik meg. A Rebecca musical ugyanis 2016-ban ünnepli bécsi bemutatójának jubileumát és ennek kapcsán kérik a musical jogtulajdonosát, hogy jelentessen meg egy DVD-t.
  A német nyelvű petícióhoz ide kattintva csatlakozhattok.

  Egy-egy musical kapcsán hazánkban is aktivizálódtak a magyar rajongók, például az Avenue Q, Popeye és A vörös pimpernel musical folytatása kapcsán, vagy éppen a magyar Elisabeth DVD megjelenése érdekében, de a peticiók nem értek célt.

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2013.08.16.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: