Ráadás előadást hirdetett a Szegedi Szabadtéri Játékok!

2023.12.04 kovacsad

Ráadás előadást hirdetett a Szegedi Szabadtéri Játékok!

Ráadás előadást hirdetett a Szegedi Szabadtéri Játékok!

Újabb előadásnapon tűzi műsorára az István, a királyt 2024-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok. Szörényi Levente és Bródy János rockoperáját a korábban meghirdetett dátumok mellett augusztus 18-án is láthatja majd a Dóm téri közönség.

Negyven év telt el azóta, hogy először színre vitték legnagyobb nemzeti rockoperánkat Szegeden; és tíz, mióta utoljára láthatta a művet a Szegedi Szabadtéri Játékok közönsége. Az István, a király rajongói és a Szabadtéri kedvelői így kitörő lelkesedéssel fogadták az ikonikus előadás visszatértének hírét. Az érdeklődést tovább fokozza, hogy az István, a király egy nagy sikerrel bemutatott színrevitellel, Novák Péter izgalmas megoldásokkal teli, ötletes rendezésében, és kiváló színművészeket és énekeseket felvonultató sztárszereposztásban érkezik hazánk legnagyobb szabadtéri színpadára 2024 augusztusában.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel a Szegedi Szabadtéri Játékok ezért még egy alkalommal műsorára tűzi a Zikkurat Produkció előadását. A komoly várakozást kiváltó rockopera augusztus 10., 11. 19. és 20. mellett augusztus 18. estéjén is színpadra kerül a Dóm téren. Az új előadásnapra is megkezdődött a jegyértékesítés.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A címszerepben Koltai-Nagy Balázzsal, Koppány szerepében Baricz Gergővel, valamint olyan további nagyszerű ének- és színművészek, mint Sena Dagadu, Horányi Juli, Borbély Richárd, Köteles Leander, Kardos-Horváth János és Herczku Ágnes közreműködésével autentikus és kirobbanó előadás várja az István, a király nézőit. A Szörényi Levente és Bródy János modern klasszikussá vált rockoperáját új köntösbe bújtató látványról a Szabadtéri Játékokon 30 éve részt vevő Tóth Kázmér kifejezetten a Dóm tér adottságaihoz alkalmazott díszlete, és a Gizellaként színre is lépő Horányi Juli jelmezei gondoskodnak majd. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024