Musicalinfo.hu - Jegyek az Operettszínház előadásaira kezelési költség nélkül!
 • Jegyek az Operettszínház előadásaira kezelési költség nélkül!

  Mától kaphatóak a májusi, júniusi és júliusi előadásokra a jegyek. Az előadások közt az idei évad összes premier előadása megtekinthető.

  Így, az ősszel bemutatott nagy siker, a tíz leghosszabb ideje játszott zenés mű között található Miss Saigon; Lehár Ferenc operai igényű Cigányszerelem című látványos operettje, mely grandiózus tablókban, szenvedélyes és fájdalmasan szép szólókban és duettekben bontakozik ki, olyan felejthetetlen számokkal, mint a Messze a nagy erdő, vagy a Vad cigánylegény vagyok.

  Újra látható Brecht kalandos-fordulatos története, A kaukázusi krétakör, mely ugyanakkor nem nélkülözi a szellemességet, a helyzetkomikumot, s politikai szatíra is egyben; a Borban a vigasz…! című slágerekkel teli, ingyenes borkóstolóval megtűzdelt gálaműsor, valamint a tavaszi hónapok kiemelkedő produkciója, a Veled, Uram! című Szörényi-Bródy rockopera, melyet a színház 2012. március 30-31-én mutat be, vagyis a 2011/2012-es évad összes premierje megtekinthető a szezon utolsó hónapjaiban, májusban, júniusban és júliusban.

  A színház többi sikerprodukciója, A Csárdáskirálynő, a fiatal tehetségekkel felfrissült Rómeó és Júlia, a Rebecca, a Mágnás Miska, a Szép nyári nap (Neoton dalokból írt musical), a Lili bárónő, a Koldusopera, a világ első és egyetlen worldmusicalje, a Szentivánéji álom, a nyáron ismét németországi turnéra induló Disney musical A Szépség és a Szörnyeteg, az Abigél, a Musicalmesék, az Erdei kalamajka, a Jövőre, Veled, Itt! és a Tavaszébredés is megtekinthető több alkalommal. Az évad utolsó előadására 2012. július 7-én kerül sor, mely - immár hagyományosan - a Rómeó és Júlia lesz.

  Az előadásokra ide kattintva veheti meg jegyeit kezelési költség nélkül. Sőt a jegyeket otthon ki is nyomtathatja.

  Forrás: operett.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2012.03.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: