MusicalPlusz Férfikiadás 2022-ben is! Jegyek itt!

2022.11.22 Kovács Gergely

MusicalPlusz Férfikiadás 2022-ben is! Jegyek itt!

2022 decemberében újra egy különleges hangulatú MusicalPlusz várja az érdeklődőket. A Karácsony előtti hetek mindig mindenkinek nagyon pörgősek és mindenhol csak a karácsonyi dalok szólnak. Itt viszont nem ez vár rád. Egy szórakoztató, jóhangulatú és vidám délután csak férfi fellépőkkel ami segít kicsit kiszakadni a decemberi pörgésből.

Fellépők:
Borbély Richárd
Egyházi Géza
Horváth Dániel
Molnár László
Kocsis Dénes

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

2022. december 4-én 14:00-kor lesz a MusicalPlusz Férfi kiadás. A rendezvény ezúttal is a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ színpadán kerül megrendezésre. 

JÁTÉK!
A játék nyertesei:
Bodnár Luca és Szabó Ildikó


Játékunkban most 2 jegyet nyerhetsz. A játékban 2 módon is nyerhetsz. 2 jegyet sorsolunk azok között a Facebook követőink között, akik követi az oldalt és a játékról szóló poszt alatt (ide kattintva) megírják, hogy "Melyik musical volt az első amit láttak?".

További 2 jegyet sorsolunk azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. A játék november 14-ig tart. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024