Musicalinfo.hu - MiniSztár - Indul A Játékkészítő tehetségversenye! Jelentkezés itt!
 • MiniSztár - Indul A Játékkészítő tehetségversenye! Jelentkezés itt!

  Ifjú énekes-előadó tehetségeket vár a hamarosan induló „Minisztár – A Játékkészítő tehetségek versenye”. Az ifjú talentumokat felvonultató verseny a tavaly december végén bemutatott – és idén ismét várható - szuper-show-musical, A Játékkészítő dalaira épül. A győzteseket mesés nyeremények várják, s az izgalmas megmérettetés a Minimax csatornán követhető majd.

  Hatalmas sikerrel, több mint 45 ezer néző előtt mutatták be tavaly év végén A Játékkészítő című pop-musicalt - mások mellett - Alföldi Róbert, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró vagy a Király testvérek szereplésével. „Az előadások óta immár több, mint három hónap eltelt, mégis töretlenül kapjuk a leveleket a rajongóktól“ – meséli Illés Gabriella, az előadás producere. „Sokan a folytatást várják, többen pedig arról számolnak be, milyen sikerrel adták elő gyermekeik a darab dalait különböző iskolai, óvodai alkalmakkor, akár beöltözve farsangi ünnepeken“- tette hozzá a producer. Többek mellett a nézők lelkesedése is hozta az ötletet, hogy A Játékkészítő slágereit alapul véve egy tehetségversenyt indítsanak az ifjú (de akár idősebb) korosztályoknak, amelynek a Minimax csatorna ad „otthont”. „A Minimaxnál mindig is fontosnak tartottuk a tehetséggondozást, ezért örömmel adunk teret ennek az új, különlegesen izgalmas versenynek” – így nyilatkozott Jurecska Judit, a Minimax csatornamenedzsere az együttműködés bejelentésekor.

  Április elsejétől várják tehát a jelentkezők videofelvételeit A Játékkészítő bármely dalát előadva, táncolva, akár jelmezbe öltözve két – 6– (mini) és 6+ (max) – kategóriában.

  A tehetségversenyt a Minimax csatornán követhetjük majd május folyamán, az ifjú „tévés személyiség”, Stahl-Bohus Hanna vezetésével. A Játékkészítő sztárjai - Oroszlán Szonja, Szabó Győző és Nagy Feró - alkotta zsűri a végén a mini és max kategóriában is győztest hirdet, s a legjobbakat mesés díjak várják: így például klipforgatási lehetőség, mesés utazás vagy akár fellépés A Játékkészítő sztárjaival. A jelentkezéseket április 24-ig várják. Részletek a http://ajatekkeszito.hu oldalon olvashatók.

  "Ez az egész nem is nehéz, maradj merész és álmodd meg a csodát. Az a tiéd, amit megélsz, gyere te lépsz, ma döntsd le a falakat hát!"

  A Játékkészítő dalainak karaoke verziója hamarosan megjelenik az összes digitális zeneáruházban és streaming felületen.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2015.04.02.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: