Megújult szereposztással érkezik a Jézus Krisztus Szupersztár!

2024.03.20 Kovács Gergely

Megújult szereposztással érkezik a Jézus Krisztus Szupersztár!

Új szereplőkkel tér vissza a Jézus Krisztus Szupersztár március végén a Madách Színházba. Az évadban csak március 27-től április 7-ig látható Andrew Lloyd Webber klasszikusa.

Tizenöt évvel a Madách színházi bemutató után most új szereplők állnak színpadra a körúti teátrumban: Jézus szerepében immár folyamatosan látható lesz Cseh Dávid Péter, aki tavaly bravúrosan ugrott be az előadásba. Heródesként két új művészt köszönthetnek a nézők: Ekanem Bálintot, aki számos darabban bizonyította már tehetségét, valamint Kerényi Miklós Mátét, aki még sosem lépett színpadra a Madách Színházban, de a rendező Szirtes Tamás már a Színművészeti Egyetem óta figyelemmel kíséri pályáját, ahol tanította is őt.

A színház nézői már ismerhetik Baksa Andrást, aki Simonként debütál majd, valamint Horváth Mónikát és Zsitva Rékát, akik Démonokként csatlakoznak a csapathoz. Először láthatja a közönség színpadon a rendkívül fiatal Borovics Annát az egyik feleség szerepében.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS AZ ELŐADÁSOKRA IDE KATTINTVA!

A világ egyik legismertebb zenés darabja kétségtelenül a Jézus Krisztus Szupersztár. Sir Andrew Lloyd Webber és Tim Rice Biblián alapuló rockoperáját – szinte hihetetlen – 53 évvel ezelőtt mutatták be a Broadway-n és sikere azóta is töretlen. A darab prózai dialógusok nélkül meséli el Jézus életének utolsó hetét, a jeruzsálemi bevonulástól a keresztre feszítésig. A Madách Színházban 2009-ben, Szirtes Tamás rendezésében került színre a klasszikus musical, és azóta is töretlen sikerrel fut.

Fotó: Jardek Szabina/Madách Színház 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024