Megjelent Bereczki Zoltán Téli dalok című lemeze!

2023.12.16 Kovács Gergely

Megjelent Bereczki Zoltán Téli dalok című lemeze!

13 év után Bereczki Zoltán új nagylemezzel jelentkezik az adventi időszak kezdete előtt. A 'Téli dalok' című, új nagylemez Szenteste előtt pontosan egy hónappal, november 24-én érkezett meg.

A dalokról maga az előadó mesélt:
„A „Jössz-e velem...?" című szerzeményemet már játsszuk a koncerteken, s a közönség nagyon szereti, de még nem öltött stúdióformát.
A másik nagy boldogság, hogy elkészült stúdióverzió az egyik a legnagyobb közönségkedvenc dalomból, a „Hangokba zárva" című dalból, amelyet a 30. születésnapomra kaptam. Van olyan szerzemény is, amit a feleségemnek készítettem, ez a „Moon River".  

Az „Úgy szállnék" eredetijét Julio Iglesias és Stevie Wonder énekeli, édesapám legkedvesebb száma és most neki ajánlom ezt a magyar nyelvű feldolgozást. Korai zenei fejlődésem nagy részét neki köszönhetem, hatalmas bakelit gyűjteménye van, s mindig szólt a zene otthon" - mondta el Bereczki Zoltán, aki zenei teljesítményéért Fonogram-díjat kapott, de színházi pályáját is elismerések kísérik.

A korongon az utolsó, a „Somewhere" éppen ezt az oldalát idézi meg:
„A „Somewhere" egy koncerten énekeltem nemrégiben. A West Side Story Tony-ja volt az első főszerepem a főiskola után, s ennek a musicalnek az egyik legfontosabb és legkatartikusabb dala ez. Ez az egyik olyan szerzemény, ami miatt a musicalt, mint műfajt nagyon szeretem" - tette hozzá az előadó.

Vadonatúj dalok a lemezen: a „Selyemszalagok" és a „Csókolj meg még egyszer", amelyek hangszerelésükben eltérnek a többi zenétől. Igazi mai karácsonyi hangulatot idéznek.

A 'Téli dalok' már kap ható az ország összes, releváns CD-ket árusító boltjában és üzlethálózatán keresztül, és valamennyi digitális zenei megosztón.

Dallista:
1. Jössz-e velem...?
2. Moon River
3. Úgy szállnék
4. Selyemszalagok
5. Csókolj meg még egyszer
6. Csillagtérkép
7. Ez lesz az a karácsony
8. Elvarázsolt éj
9. Hangokba zárva
10. Somewhere

Az új dalhoz készült egy videó is:

Játékunk nyertese: Mészárosné Szollár Klára, Altman Évi


Játékunkban most megnyerheted az új CD-t. A játékban 2 módon is nyerhetsz. Sorsolunk azok között a Facebook követőink között, akik követi az oldalt és a játékról szóló poszt alatt (ide kattintva) megírják, hogy Melyik dalra a legkíváncsibbak a CD-ről?
A játék december 15-ig tart. 

További CD-t sorsolunk azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024