Mamma Mia musical a TV-ben!

2023.02.18 Kovács Gergely

Mamma Mia musical a TV-ben!

A Mamma Mia! minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje és a filmet gyártó Universal egyik legnagyobb sikere volt 2008-ban. A film főszerepeiben olyan legendák fakadnak dalra mint Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth,

A Mamma Mia! minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje és a filmet gyártó Universal egyik legnagyobb sikere volt 2008-ban. A film főszerepeiben olyan legendák fakadnak dalra mint Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth, Stellan Skarsgard.

A film története:
A menyegző előtt álló Sophie (Amanda Seyfried) elhatározza, hogy megkeresi édesapját, mielőtt eljönne a nagy nap. Csupán egy a bibi: nem tudja, ki lehet ő. Titokban elolvassa hát egyedülálló anyja, Donna (Meryl Streep) régi naplóját, amelyből kiderül, hogy a keresett felmenő egyike lehet Donna három korábbi szeretőjének. Nosza, el is hívja mindhárom pasit - szigorúan anyja beleegyezése nélkül, de hiába próbálja rejtegetni őket, előbb vagy utóbb kiderül a titok, s akkor kezdődik csak a móka!

A Mamma Mia musical színpadi verziója Budapesten is óriási sikert aratott, amikor az egyik turné keretein belül a Papp László Sportarénában adták elő. 2014 óta pedig ismét átélhetik az élményt a rajongók csak most már magyar nyelven. A Mamma Mia! musical a Madách Színházban látható.

A Mamma Mia musicalt élőben is megnézhetitek Budapesten. A 2022/2023-as előadásokra most nyíltak meg a jegyek. Online jegyvásárlás a 2023-es előadásokra ide kattintva!
Az előadásban olyan sztárok kaptak szerepet, mint Stohl András, Détár Enikő, Koós Réka, Gallusz Nikolett és sokan mások.

A musicalfilm 2023. február 18-án 20:00-kor, valamint február 19-én 12:00-kor és február 23-án 23:20-kor lesz látható a SuperTV2 műsorán!
 
Kedvcsináló videó:
További érdekességek:

• Jöhet a Mamma Mia 3?
• MAMMA MIA! - The Party - Exkluzív előadás - Videó itt!
• Tanuld meg a Mamma Mia musical finálé koreográfiát - VIDEÓ ITT! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023