Musicalinfo.hu - Újabb Mamma Mia! előadásokra nyitottak meg jegyeket - Jegyek itt!
 • Újabb Mamma Mia! előadásokra nyitottak meg jegyeket - Jegyek itt!

  A 2014/2015-ös évad szenzációja lesz a Madách Színház új musical bemutatója a Mamma Mia! musical. A világpremiernek számító bemutatóra óriási a közönség érdeklődése, hiszen soha nem látott tömegeket sikerült megmozgatnia a darabnak a jegyelővétel napján, amikor a korúton kígyózó sorokban álltak a jegyekért az emberek.

  Először fordult olyan is elő, hogy a színház jegyértékesítő rendszere nem bírta a terhelést és május 12-én az online jegyértékesítés megkezdésekor kénytelenek voltak leállítani a jegyeladást, mert annyian próbáltak egyszerre jegyet vásárolni. Másnapra a problémát már orvosolták, azonban a meghirdetett előadásokra pillanatok alatt elfogyott minden jegy.

  Rajongók sokasága szomorkodott, hogy nem jutott nekik jegy, így a színház május 19-én újabb 16 előadásra kezdte el árulni a jegyeket. A novemberi előadásokra is gyorsan fogynak a jegyek, de szinte minden kategóriában maradtak még jegyek egy-egy előadásra. Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2014.05.20.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: