Mahó Andrea koncert turné Erdélyben! Ingyen látogatható!

2023.05.16 Kovács Gergely

Mahó Andrea koncert turné Erdélyben! Ingyen látogatható!

Örömmel jelentjük be, hogy a Jászai Mari díjas, Artisjus,- eMeRTon díjas színésznő és énekesnő, Mahó Andrea folytatja erdélyi turnéját a magyar lakta szórványban. Ráadásul a koncertek ingyenesek lesznek.

Az előadások során a világirodalom legszebb és legismertebb musical és operett dalait adják elő Csengeri Attila, Simon Panna Bogi és Jenei Gábor társaságában.

A Musical-Operett gálán garantáltan felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek, hiszen a legnépszerűbb musicalekből válogatott dalok mellett az operett rajongói sem maradnak ki.

A  miniturné alatt két helyszínre elviszik a 1920-as évek orfeumi hangulatát is a Haccacárét  így mindenki számára emlékezetes és felejthetetlen lesz,  a hangulatos estet Dr. Kael Norbert zongoraművész játéka és humor is fűszerezi.

Mahó Andrea és vendégei már nagyon várják, hogy találkozzanak az erdélyi közönséggel, és megoszthassák velük a mesés magyar  zenék varázsát. Az előadások nemcsak a minőségi szórakozást és a kiváló dalokat ígérik, hanem az együttlét örömét és az élmények gazdagságát is. Ne hagyják ki az alkalmat, és élvezzék Önök is ezt a fergeteges koncertsorozatot, amely a zene szeretetéről és a magyar kultúra megőrzéséről szól! Az előadások látogatása ingyenes!

Az előadások időpontjai és helyszínei a következők:
2023. május 19. - Zilah, Zilahi Vigadó, Musical-Operett Gála
2023. június 9. - Dés, Arta Kultúrotthon- Haccacáré
2023. június 10. - Máramarossziget, George Enescu Zeneiskola Díszterme- Haccacáré
2023. június 14. - Nagyenyed,  Bethlen Gábor Kollégium Díszterme-Musical-Operett Gála 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024