Musicalinfo.hu - Lövések a Broadwayn a Thália Színházban! Jegyek itt! • Lövések a Broadwayn a Thália Színházban! Jegyek itt!

  A Woody Allen legendás filmjéből készült musical az 1920-as és 30-as évek legnagyobb swing-slágereivel – Magyarországon először, Béres Attila rendezésében – szeptember 11-től a Thália Színházban!

  A darab története New Yorkban játszódik, 1930-ban. A valaha ünnepelt színésznő a nagy visszatérésre készül. Következő bemutatójának ifjú szerzője rendkívül ígéretes mint férfi, de a színdarabján lenne mit javítani. A bölcs producer nagyvonalú szponzort talált a maffiafőnök személyében, aki a sztriptíztáncos barátnőjéből akar sztárt csinálni.

  A próbák megkezdődnek, csakhogy mindenki érzi: az elsöprő sikerhez valami hiányzik. Talán a legkegyetlenebb bandatag, aki maga se hitte volna, hogy zseniális drámaíró?

  Az alvilági háborúk közben megszületik az előadás. És a Broadway-premier hatásosabb nem is lehetne: élesben lőnek a színpadon.

  Jegyek az előadásra ide kattintva vásárolhatóak!

  Szereplők: Ember Márk, Hevesi László, Szinetár Dóra m.v., Mórocz Adrienn, Szabó Győző, Mentes Júlia Virginia, Szervét Tibor, Nagy Viktor, Szabó Erika, Tamási Zoltán, Hunyadkürti István és Ikotics Milán.

  A darab jelmeztervezője Pilinyi Márta
  Látványtervező: Horesnyi Balázs, post-production: Freelusion
  Zenei vezető: Bolba Tamás, karmesterek: Bolba Tamás és Zádori László
  Koreográfus: Barta Dóra
  A darabot Hamvai Kornél, a dalszövegeket Závada Péter fordította.
  Az előadás rendezője Béres Attila.

  A Woody Allen legendás filmjéből készült Broadway-musical az 1920-as és 30-as évek fantasztikus swing-slágereivel 2021. szeptember 11-től a Thália Színházban.

  JÁTÉK!
  Jakab Éva, Turóczi Magi és Papp Andrea  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.09.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: