Musicalinfo.hu - Musicalek - High School Musical 2. • High School Musical 2.

  Évvége van, és a diákok már csak a nyárra várnak... Végre, kicsöngetnek, és egy hatalmas táncos, parádéval kezdetét veszi a nyár. Troy ad Gabriellának egy nyakláncot, ami szerelmüket szimbolizálja.

  honlap:
  bemutató:
  cím:
  High School Musical 2.
  szövegíró:
  Peter Barsocchini
  zeneszerző:
  David Lawrence
  Szereplők):
  Zac Efron (Troy Bolton)
  Vanessa Anne Hudgens (Gabriella Montez)
  Ashley Tisdale (Sharpay Evans)
  Lucas Grabeel (Ryan Evans)
  Corbin Bleu (Chad Danforth)
  Monique Coleman (Taylor McKessie)
  Mark L. Taylor (Mr. Fulton)

  A történet:
  Évvége van, és a diákok már csak a nyárra várnak... Végre, kicsöngetnek, és egy hatalmas táncos, parádéval kezdetét veszi a nyár. Troy ad Gabriellának egy nyakláncot, ami szerelmüket szimbolizálja. Sharpay boldogan tervezi a nyarat, és úgy dönt, ha törik, ha szakad, megszerzi magának Troy szívét, és nem riad vissza semmilyen eszköztol, csakhogy célját elérje...A Wild Cats csapata munkát kap a közeli clubban, mint konyhai kisegítok. Ebben a klubban törszvendég Sharpay és a családja. A lány úgy dönt, kiemeli Troyt a konyhai környezetbol. A fiú fonökének segítségével 'kényszeríti' a fiút, hogy vegyen részt egy családi vacsorán. Itt Sharpay megígérteti Troyyal, hogy o lesz a párja a clubban minden évben megrendezett zenés, táncos eseményen. Azonban, o már Gabriella partnere szeretne lenni, de nem tud mit tenni... Ahogy Sharpay egyre közeledik Troyhoz, úgy fordulnak el a fiútól a barátai, és végül Gabriela visszaadja a nyakláncot Troynak, így szakít a fiúval... :(Troy ráeszmél hogy nagyon megváltozott, és mindent megtesz azért, hogy ismét Gabriella párja legyen, és a barátait is visszaszerezze. Durván beszól Sharpaynek, amit Kelsie meg is hall. Elmondja a többieknek a dolgot, és Troy mindenkitol elnézést kér, és kibékülnek, még Gabriellával is.Idoközban Ryan, akit Sharpay dobott Troy 'miatt' lesz Gabriella párja a táncos eseményen, de a srác visszalép, amikor Troy ismét felbukkan. A két szerelmes fiatal duettje hatalmas sikert aratt, és végül Sharpay szíve is meglágyul, és a fodíjat átadja Ryannak, aki összeállította Troy és Gabriella dalát és táncát.

  rendezo: Kenny Ortega
  forgatókönyvíró: Peter Barsocchini
  zeneszerzo: David Lawrence
  operator: Daniel Aranyo
  vágó: Seth Flaum

  Bakik:
  Mikor a What Time Is It-et éneklik és Chad a szekrényrol ugrik le akkor majdnem ellöki az egyik fiút.

  Mikor baseball-oznak akkor a végén mikor Chad és Ryan is elesik akkor Ryan lába Chad fejére esik.

  Mikor éneklik a Fabulous-t akkor annál a résznél mikor az újságokat adják Sharpay-nak akkor a napozóágyak mögött hirtelen ott van a medence.

  Mikor a You Are The Music In Me-t éneklik akkor ki vokálozik mikor Gabriella és Troy is azt éneklik h Ohh-Yeah? És sokszor nincs is náluk szöveg és elvileg ok ezt akkor hallják/éneklik eloször.

  Mikor Troy eljön a golfpályáról Sharpay még ott marad de utána mikor bemegy Fultonhoz akkor már Sharpay is ott lesz szinte utána. Akkor mikor volt ideje hozni még nyakkendot is?

  És még mikor bejön Sharpay akkor már máshogy van felfogva a haja mint lenn a golfpályán.

  Mikor Sharpay és Troy próbálnak akkor Troy-on fehér ing van de mikor kinn kosarazik és meghallja a zenét és bemegy akkor már fekete ing és kék felso van rajta. Ugyanez Sharpay-val is mikor próbálnak kék felso van rajta de mikor odemgy Ryan-hez akkor már csikos felso és fehér rövidnadrág van rajta.

  Mikor a Gotta Go My Own Way-t éneklik akkor Gabriella visszaadja Troy-nak a nyakláncot amit az elején kapott tole de mikor az Everyday-t éneklik akkor már újra a nyakába van.

  Mikor a All For One-t éneklik akkor mikor lemennek onnan ahol állnak akkor egyik odlalról Sharpay, Troy, és Chad a másikról pedig Gabriella, Taylor,és Ryan megy le de a következo jelenetben a lányok és a fiuk külön-külön oldalon vannak.
  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: