Musicalinfo.hu - Voca People koncert Debrecenben a Kölcsey Központban! Jegyek itt!
 • Voca People koncert Debrecenben a Kölcsey Központban! Jegyek itt!

  Debrecenben a Kölcsey Központban és Budapesten a Kongresszusi Központban lesz látható a látványos show. A jegyárak sem magas, így biztos, hogy teltház fogadja a híres csapatot. A kék szereplőkből álló Bleu Man Group után most itt az újabb őrület a falfehér énekesek a Voca People, amely egy igazán különleges"zenei"élmény!

  A VOCA PEOPLE élő színpadi énekes produkció, amely az emberi hang döbbenetes erejét ötvözi a ritmusbeszéd, más néven beat box modern művészetével. A zenekar pusztán az énekhang eszközeivel életre kelti a legkülönbözőbb hangszerek, akár gitár, dob vagy trombita hangját. Az előadás olyan élményt nyújt, amely a zenei virtuozitást a nyolc színpadi előadóművész sziporkázó humorával teszi teljessé.

  A Voca People nyolc művészből áll, ebből három a női hangfekvést képezi (alt, mezzo, szoprán), három a basszus, tenor és bariton illetve kettő minden más hangért felelős. A csapat a barokkon és a klasszikus dalokon át a Titanic betétdalán és az ABBA slágereken keresztül Michael Jacksonig szinte mindenből válogat egy kicsit és az előadást hihetetlen módon töltik meg humorral.

  A Voca People világszerte óriási siker ezt mutatja az is, hogy eddig 15 millió ember fedezte fel őket a YouTuben is. A hírek szerint Budapestre is ellátogat a fergeteges show, sőt a híreket erősíti az is hogy Budapesten több helyen is látható a csapatot reklámozó óriásplakát.


  JEGYÁRAK és ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

  DEBRECENI VOCA PEOPLE KONCERT JEGYÁRAK és ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!
  Előadások:
  2012. december 26. 20:00 Budapest, Kongresszusi Központ Jegyek itt!
  2012. december 27. 20:00 Budapest, Kongresszusi Központ Jegyek itt!
  2012. december 28. 20:00 Budapest, Kongresszusi Központ Jegyek itt!
  2012. december 29. 19:00 Debrecen, Kölcsey Központ Jegyek itt!

  A Voca People 2013. április 2-14. között Bécsben a MuseumQuartierben lesz látható! Jegyek a Voca People 2013-as bécsi előadásair ide kattintva vásárolhatóak!


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.11.12.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: