Musicalinfo.hu - Nyerj Monte Cristo grófja musical CD-t!
 • Nyerj Monte Cristo grófja musical CD-t!

  Hamarosan debütál Szomor György és Pozsgai Zsolt új magyar musicalje a Monte Cristó grófja musical a Békés Megyei Jókai Színházban. A musicalből októberben egy CD is megjelenik. A CD-n a darab szereplői (Vastag Tamás, Szomor György, Gulyás Attila, Gubik Petra, Csomós Lajos, Bartus Gyula, Vasvári Csaba, Szőke Pál, Szőke Norbert, Gábor Anita, Tatár Bianka, Katkó Ferenc, Gerner Csaba, Lapis Erika, Czitor Attila) fogják énekelni a musical dalait.

  A Monte Cristo grófja musical Budapestre is ellátogat 2011-ben! A budapesti előadásra jegyek online vásárolhatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  Jegyek a békéscsabai előadásokra a musicalinfo.jegy.hu oldalon.

  A Jókai Színház felajánlásából most egy CD-t soroltunk ki.
  A CD nyertese Havasi Mónika!

  A Monte Cristo grófja musicalről:

  Dumas – Szomor – Pozsgai:
  Monte Cristo grófja
  musical két részben

  A fiatal Edmond Dantèst a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantès már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük valamikori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?
  Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – minden együtt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is. Szomor György dalaival igazi musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Monte Cristo grófja musical Budapesten a RAM Colosseumban! Jegyek itt!  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.09.28.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: