Musicalinfo.hu - Spider-Man: Turn Off The Dark CD! Nyerd meg!
 • Spider-Man: Turn Off The Dark CD! Nyerd meg!

  Hatalmas érdeklődés előzte meg a Spider-Man: Turn Off The Dark musicalt és a zenei anyagát tartalmazó CD megjelenését világszerte. A Pókember "Rise Above 1" című betétdalát a Peter Parkert alakító Reeve Carney az American Idol-ban 20 millió ember előtt mutatta be, a fellépést pedig az tette igazán különlegessé, hogy Carney társaságában színpadra lépett a U2 két oszlopos tagja, Bono és The Edge is, akik nem mellesleg a 2011. június 13-án hasonló címmel (Spider-Man: Turn Off The Dark) megjelent album dalaiért is felelősek. A lemezen olyan nevek dolgoztak, mint a U2 mellett régóta kitertó Steve Lillywhite, vagy az utóbbi idõk egyik legsikeresebb producere, Alex Da Kid, a felvételeken pedig az eredeti szereposztásban hallhatjuk a Pókember musical dalait.

  A nagy botrányokról híres és az egyik legjobban várt musical a Pókember (SPIDER-MAN Turn Off The Dark) zenéjéből megjelent az első cast CD, ami 14 számot tartalmaz. A CD-n a musical dalait Reeve Carney (Peter Parker/Spider-Man) Jennifer Damiano (Mary Jane), Carpio (Arachne), Patrick Page (Green Goblin) énekelik.

  A CD már Magyarországon is megvásárolható az Universal Music kiadásában.

  Sőt az Universal Music felajánlásából most CD-t sorsoltunk ki azok között akik kedvelik Facebook oldalunkat (Klikk ide!) és helyesen válaszoltak Játék menüpontban feltett kérdésünkre.
  Játékunk nyertese: Hasszánné Szondi Ágnes
  Gratulálunk!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2011.09.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: