Musicalinfo.hu - Musical dalok a Magyar Dal Napja 2011 programjában!
 • Musical dalok a Magyar Dal Napja 2011 programjában!

  2011-ben is megrendezésre kerül a Magyar Dal Napja. Idén is sok újdonság lesz a programok között. 2011-ben is útjára indul a Dallamos Villamos. A tavalyi rendkívüli sikerekre való tekintettel idén is két napon: szeptember 11-én és az azt megelőző vasárnapon (szeptember 4-én) tehetséges zenekarok szórakoztatják a 4-es, illetve újdonságként a 2-es villamos közönségét is. A Dallamos Villamos rendezvényen egy-egy ikerszerelvényből álló UV típusú villamos közlekedik majd a Széll Kálmán tér és Újbuda-központ, valamint a Jászai Mari tér és a Vágóhíd között – illetve vissza, 4 forduló erejéig. A remek hangulatú utazásra általános vonaljegy vagy bérlet váltásával minden érdeklődő a Magyar Dal Napja és a BKV vendége lehet.

  A magyar zenét országszerte több rádió (köztük például a Neo FM és az egri Szent István Rádió) is ünnepli és és kizárólag magyar nyelvű dalokból válogatott repertoárral tiszteleg a Magyar Dal Napja előtt.

  A musical kedvelőit is várják a szervezők. A magyar dal napja alkalmából A Magyar Dal Fővárosában az Isván a király rockoperából és a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musicalből összeállított műsort láthatnak a Hang - Szín Tanoda előadásában.

  A Boldogi Ifjúsági Színjátszók is musical műsorral várják az érdeklődőket.

  Részletes programok és időpontom a http://magyardalnapja.hu oldalon.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.08.29.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: