Musicalinfo.hu - Abba showk és musicalek Budapesten!
 • Abba showk és musicalek Budapesten!

  A Mamma mia bemutatása óta rengeteg Abba show és koncert turnézik világszerte. Hazánkban is tombol az Abba láz és hazánk musicalszínészeit is elérte már az őrület! A következő hónapokban ugyanis egyretöbb Abbás produkciót láthatunk Budapesten!
  A hónap végén az első Abbás produkció a "Mamma Mia - ABBA show" Janza Katával és Siménfalvy Ágotával 2010 október 28-án lesz láthtó a Jókai Mór Művelődési házban Budaörsön. Online jegyvásárláshoz kattintson ide!


  Ezután egy igazi zenei különlegességet láthatunk. Benny Andersson Tim Rice és Björn Ulvaeus musicalje a SAKK (Chess) 2010. október 30-án új premierre készül, hiszen kőszínházban elsőként ekkora lesz látható. Az előadásban a Vámpírok bálja sztárjai: Egyházi Géza, Kecskés Tímea, Sári Évi és más sztárok lesznek láthatóak. (Jegyvásárlás ide kattintva!)


  2011 január 16-án ismét Budapestre érkezik az ABBA – The Show, melyben a svéd Waterloo zenekar az ABBA eredeti zenészeivel, Ulf Anderssonnal és Mats Ronanderrel kiegészülve adja elő látványos showműsor keretében a svéd popcsapat legnagyobb slágereit.
  A két órás koncert Bjorn, Benny, Agnetha and Frida hatvanas évekbeli első találkozásától kezdve nyomon követi az ABBA történetét, megszólaltatva a Mamma Mia musicalből is ismert klasszikus dalokat, mint a Waterloo, az SOS, a Mamma Mia, a Dancing Queen, a Money Money Money, a Knowing Me Knowing You és még sorolhatnánk.Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  Akinek azonban ez még mind nem elég az megnézheti Linzben vagy Salzburgban a már nálunk is korábban turnézó Abba Mania produkciót, vagy jegyet válthat a nagysikerű Mamma mia musicalre amely mostmár Párizsban is látható!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Nyerj jegyeket a The Queen Show Must Go On koncertre!  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2010.10.12.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: