Musicalinfo.hu - Godspell musical - Jegyek itt!
 • Godspell musical - Jegyek itt!

  Godspell - Isteni musical with young people

  Jantyik Csaba rendezésében mutatják be 2014. augusztus 8-án a debütál a Godspell musical Budapesten a Budapest Jazz Clubban. A musical főszerepeiben Megasztárból már jól ismert Torres Dani mellett váltott szereposztásban Egyházi Géza és Török Tamás lesznek láthatóak.

  A premiere már árulják a jegyeket! Jegyinfók és online jegyvásárlás itt!

  Az előadás folyamatosan látható lesz Budapesten a Budapest Jazz Clubban is!

  Játsszunk! Játsszunk azzal, mi lenne, ha jó lenne az élet itt a földön. Mi lenne, ha jók lennénk, s ha nem tudjuk a megoldást, mi lenne, ha eljönne az Isten, az UFO, a mi tudom én...és újra írna mindent.

  Mi lehet az oka, hogy a hetvenes években szinte egyszerre, de egymástól függetlenül két mű is a zene, mégpedig a közérthető zene nyelvére fordította a világ legrégibb és legszebb történetét, a Bibliát? Talán az a tény, hogy kultúránk alapműve évtizedekig méltatlan mellőzöttségbe kényszerült. Generációk nőttek fel úgy, hogy legfeljebb érintőleges ismeretséget kötöttek vele. Pedig jellemformáló tanításait, kristálytiszta mélységű történeteit egyetlen társadalom sem nélkülözheti. Hit nélkül – valamilyen hit nélkül – az emberiség a vesztébe rohan. És ha éppen a zene az az eszköz, ami célba juttatja az üzenetet, és eltalálja az ifjú és idősebb nézők szívét – hát akkor szóljon a gyönyörű, fiatal zene!


  Főszerepben a premieren Egyházi Géza és Torres Dani láthatóak!

  További szerepekben: Faggyas Alexandra, Fábián Nikolett, Fecske Dávid, Katz Zsófi, Lőrincz Adrienn, Petkovics Diána, Schupp Gabriella, Török Tamás  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2014.07.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: