Evan Peronról nyílik kiállítás a Margitszigeten!

2024.07.05 kovacsad

Evan Peronról nyílik kiállítás a Margitszigeten!

Evan Peronról nyílik kiállítás a Margitszigeten!

Ahogy nézőink megszokhatták, a nyári szezon bemutató margitszigeti előadásokhoz kapcsolódóan minden évben kiállítást hoznak létre egy különleges helyszínen, a Víztoronyban. A legfrissebb tárlatot, mely a Peron házaspár életét, Eva Peron felemelkedését és magát a korszakot dolgozza fel és eleveníti meg július 5-én 19:00 órakor nyitja meg Nyitrai László, a kiállítás összeállítója.

Andrew Lloyd Webber világhírű musicalének dalai ihlették az egyes fejezeteket, melyekből kirajzolódik Evita személyisége, karrierjének útja és a korszak jellemzői számos idézet és korabeli fotó felhasználásával. A tárlat megtekinthető július 5-től augusztus 5-ig a színház területén található Víztoronyban.

Egy legendás nő és egy legendás házasság története

Evita munkássága és személyes varázsereje maradandó nyomot hagyott a történelemben és a popkultúrában is. Sorsa telis-tele van izgalmas és sokszor ellentmondásos kérdésekkel. Akárhogy nézzük, Evita valódi, hamisítatlan és felejthetetlen legenda. Eva Perón a legnagyobbak közé tartozik, még élete sötét foltjaival együtt is. Egy karizmatikus női vezető, aki sok ember számára példakép a mai napig. A kiállítás e kivételes nő életébe küzdelmébe, sikereibe és nagyságába nyújt betekintést.

Örökké Madonna marad már Eva Perón?

Nem véletlenül tett meg mindent Madonna annak érdekében, hogy ő lehessen Evita. Madonna a filmforgatás alatt szinte eggyé vált, teljes valójában azonosult a szereppel. De vajon örökké Madonna marad már Eva Perón? A Margitszigeti Színház meghívni ugyan nem tudta a sztárt, de a Madame Tussauds Budapest Zsolnay csempével díszített VIP termében szívből ajánlja a díva viaszmásának megtekintését. Madonna teljes életnagyságban, valódi méreteivel látható a múzeumban olyan sztárok mellett, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Sandra Bullock vagy épp Robert Downey Jr. A popkirálynő mellett minden korosztály örömmel készít képet, hiszen dalain egy teljes generáció nőtt fel, az Evita című musicalben pedig nemcsak hangját, de kiváló színészi képességét is megcsillogtatta. Érdemes ellátogatni a Madame Tussauds Budapestbe, ahol Madonna is kiállításra került! Jegyvásárlás itt! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024