Etyeken lesz látható a Játékszín számos előadása!

2024.03.11 kovacsad

Etyeken lesz látható a Játékszín számos előadása!

Csonka András lesz a házigazda, fellép Bereczki Zoltán, ott lesz Szabados Ági és a Libertine, Hajdu Steve stand-upozik, Falusi Mariann szóló koncertet ad, a nap megkoronázásaként pedig a Menopauza musicalt láthatják az érdeklődők.

Május 4-e egy igazi nagy találkozás lesz, ahol csodás környezetben, egyszerre lakhat jól a test, a szellem és a lélek.

Repertpoárunk legfényesebben tündöklő csillaga a Menopauza, ami rekord idő alatt ért el a 300. előadásig. A téma, bár sokunkat érint, ritkán jelenik meg a nyilvánosságban. A színpadon négy díva, négy csodálatos nő, akik mesterei a humornak és varázslatosan énekelnek… A történetük ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna a világ bármelyik más áruházában is. A szereplőinkkel is megesik az... amiről nem szeretünk beszélni. Mert tabu. De mi most megdöntjük. Ismerős sorsok, világhírű slágerek, ellenállhatatlan humor. Díváink: Hernádi Judit, Náray Erika, Szulák Andrea és Tóth Enikő. Nem túlzás állítani, hogy nem tudjuk eleget játszani. Az Etyeki Majáslisra szóló jeggyel az előadás megtekinthető, sőt más koncertek is.

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTSON IDE!

A nap folyamán Bereczki Zoltán akusztik koncertje, Falusi Mariann-koncert, színházi egyvelegek, Hajdú Steve stand-up színesitik a programot. A nagyszínpadon Csonka András lesz a házigazda, a kisszínpadon pedig a Libertine irodalmi reggelik megálmodója, Szabados Ági beszélget művészeinkkel. Beszélgetőpartnerei lesznek Pásztor Erzsi, Eszenyi Enikő, Hernádi Judit, Szerednyey Béla, Nagy Sándor, Dobó Kata, Zsurzs Kati, Hirtling István, Kerekes József, Kolovratnik Krisztián.

Hagyományteremtő majálisunk igazi kuriózuma lesz a borvidék programpalettá- jának, lehetőséget biztosítva arra, hogy a közönség testközelből, egy egészen más környezetben találkozhasson a régi és új kedvencekkel.

Csatlakozzon hozzánk és ünnepeljük együtt a hazai gasztronómiát és kultúrát!

műsorvezető: Csonka András

Program:

Szabados Ági és a Libertine
Harley Davidson bemutató
Hajdu Steve stand-up
Bereczki Zoltán koncert
Falusi Mariann koncert
Színházi egyveleg sikereinkből


Esemény: Játékszín a Sonkamesternél (Etyeki majális)
Helyszín: Sonkamester 2091 Etyek, Újhegyi út ( https://maps.app.goo.gl/nnDKS1eLkJYstbPz9) A Waze-be elég beütni, hogy Sonkamester és már meg is találta.
Időpont: 2024. május 4 (szombat) 15:00 és 22:00 óra között
Kapunyitás 14:00 órától

Rossz idő esetén az eseményre 2024. május 5-én kerül sor (esőnap). Ha esőnapon sem tartható meg az esemény, akkor a jegyek 30 napon belül visszaválthatók.  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024