Egy este a West End csillagaival - ENCORE! koncert az Erkel Színházban - NYERJ JEGYET!

2024.04.10 kovacsad

Egy este a West End csillagaival - ENCORE! koncert az Erkel Színházban - NYERJ JEGYET!

Nyerj jegyet a West End sztárjait felvonultató ENOCRE! koncertre 2024. április 13-ra az Erkel Színházba.

Csatlakozzon hozzánk egy felejthetetlen estére, ahol a West End legfényesebb csillagai egyetlen éjszakára összegyűlnek. Az 'Encore! Egy Este a West End Színpadi Csillagaival' egy felvillanyzó előadássorozatot ígér a musical színház legkedveltebb slágereivel, olyan csillagok előadásában mint Rachel Tucker, Lauren Byrne, Jenna Boyd, Ben Forster, Matt Blaker és Emma Kingston.

Ezek a neves előadók olyan ikonikus darabokban kápráztatták el a közönséget, mint a Nyomorultak, Wicked, Six, Az Operaház Fantomja, Evita, Come From Away és Matilda. Egy varázslatos előadásokkal, lélegzetelállító énekhangokkal és a színház élő varázsával teli éjszaka vár Önre.

A West End sztárjaival egy este - Encore! kencert 2024. április 13-án Budapesten az Erkel Színházban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ez az este egy esély arra, hogy személyesen is láthassa a West End legendáit egy intim környezetben, előadva azokat a dalokat, amelyek világszerte híressé tették őket. 

Játékunk nyertesei: Takács Dániel, Szekeres Tímea

Játékunkban páros jegyeket sorsolunk az Encore! koncertre. Azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik a kedvenc Londonban is bemutatott musicaletek? A megosztásoknak is örülünk! :)

Valamint azok között is sorsolunk jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék április 10-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

FIGYELEM!
Minden nyertest üzenetben értesítünk! Oldalunk sosem kér banki adatokat és egyéb adatokat. Ha ilyennel találkozik azonnal jelentse azt felénk! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024