DUPLÁZIK több helyszínen is a turnézó Macskák musical!

2023.02.01 kovacsad

DUPLÁZIK több helyszínen is a turnézó Macskák musical!

A budapesti előadásokra már nincsenek jegyek és a vidéki turné is annyira népszerű, hogy már ráadás előadásokat kellett meghirdetni. A MAcskák musical Veszprém, Szeged, Debrecen és Győr arénáiban lesz látható!

A Macskák musical 40 éve hihetetlen kalandok útján hódíthatta meg Magyarországot, ám a siker azóta is töretlen. A musical főszerepeiben olyan ikonok debütáltak a premieren mint Haumann Péter, Bencze Ilona vagy éppen Paudits Béla. A magyar produkció sok szempontból izgalmas, hiszen ez volt az első non replica előadása a Macskáknak nem sokkal a premier után. Illetve mára már ez  leghosszabb ideje futó Macskák produkcióvá is vált.

A Madách Színház ikonikus darabjává vált Webber musical azóta több mint 1500 alkalommal volt látható Budapesten és minden szereposztás frissítéskor új tehetségek és a színház új sztárjai lépnek színpadra a produkcióban. Jelenleg is olyan jól ismert művészek játszanak az előadásban mint Puskás Peti, Solti Ádám, Kiss Ernő Zsolt, Gallusz Nikolett, Serbán Attila, Malek Andrea, Sári Évi, Szolnoki Tibor és még sorolhatnánk.

A Macskák musical 2023-ban a Madách Színházban ünnepli 40 éves jubileumát, majd egyből egy születésnapi országos turnéra indul. A turné keretein belül Szeged, Debrecen, Győr és Veszprém Arénáiban lesz látható a Madách Színház előadása. 

A budapesti előadásokra már nincsenek jegyek és a vidéki turné is annyira népszerű, hogy már ráadás előadásokat kellett meghirdetni.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Turnéállomások:

2023. április 22. Veszprém Aréna (Jegyek itt!)
2023. április 29. Szeged, Pick Aréna (Jegyek itt!)
2023. május 13. Debrecen, Főnix Aréna (Jegyek itt!)
2023. május 20. Győr Audi Aréna (Jegyek itt!)

A turné Macskák előadás szereposztását még nem hirdették ki.  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024